[silindi] birmeleginannesi_ ilikdan sicak icince tadi cokda kotu olmuyor.agzina 1 kasik recel bal koyupta ice bilirsiniz
birmeleginannesi_ [silindi] şuan icmeyip eğer regli olursam regli boyunca içsem gider mi kist 5 gün mesela
[silindi] birmeleginannesi_ reglin 3 cu gununden baslanmali ben bildigim kadariyla.regliyken icmeyin.bide regle 15 gun kalmis iciyorlar.yani bir tek regliyken icmek olmaz.kalan diger gunler ne zaman baslarsaniz olur…bide hamilelik subhesi varsa olmaz
hms birmeleginannesi_ mavihindiba çayı. misswell satıcının danışa bilirsiniz. instagramdan doğalözlem sayfasına mesaj atıp rahatsızlığınız söyleyin size önerecektir ne fayda ediyorsa. misswell ürünlerini kullandım kullananlarda faydasını gördü araşatırabilirsiz.
Sum_123 hms merhabalar misswell ürünleri gercekten faydalı mi hastaliklar icin onerir misiniz suan da hala kullaniyor musunuz
Seyma-10 5 di kistimin boyutu öğrendimde ilaç kullanmadım o arada evlendim evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldım 5.5 olmuştu büyütmesine rağmen hamile kaldım şuan 23+2 olduk kistin düşmüş dedi doktorum her hangi bişeyde yapmadım
birmeleginannesi_ Seyma-10 kist varken hamile kalan ve hiç bı sıkıntısı olmayanlara bayılıyorum ya 🥰 darısı başıma cidden artık sürekli engellerle karşılaşmak yoruyor beni
Tugbavepamuguuu birmeleginannesi_ valla benim 5cmydi soğan kürünü cidden tiksine tiksine düzenli yaptım ve birden kistim kayboldu şoka girmiştim
birmeleginannesi_ [silindi] işte bende her ay o şüpheyle yapamıyorum bişey o yüzden dedim soğan kürü dışında başka doğal yontem var mı diye..
anapanda12 birmeleginannesi_ civan perçemli denen bi sarı çiçeğimsi ot var onu kaynatıp içmeniz probleminizi çözer
Seyma-10 birmeleginannesi_ inşallah aynı şekilde sizinde olur atlatırsınız tek sıkıntısı ağrıydı oda geldi geçti🙂
birmeleginannesi_ poyrazin_annesi28 hap doktor doğum kontrol veriyo sürekli ve benim hormonları bozuyor ben o hapı içince asla üç dört ay toplayamiyorum hamile kalamiyorum ben hamile kalmak istiyorum
anapanda12 birmeleginannesi_ bi yada iki kullanımdan sonra bebek istediğiniz için her ihtimale karşı doktorunuza gidip kistleinize baktırın eskiler adet söktürücü ve kist giderici rahim yumurtalık temizliği gibi şeyler için kullanıyormuş 1 seneden fazla çocuğu olmayan komşusuna kaynanam toplayıp vermiş kullan demişti kadın bi kere kaynattı içti 2. Ay hamile kaldı kistleri falan da hep yok olmuştu ordan aklımda kalmış siz yine de daha detaylı araştırır en iyi sonucu elde edersiniz diye umuyorum (civan perçemi Kadınların adet dönemlerinin düzenli ve sağlıklı geçmesini destekleyen civanperçemi yumurtalık kisti tedavisinde de olumlu etkiye sahiptir. Ayrıca civanperçemi miyom olarak bilinen zararsız rahim kistlerinin küçülmesinde de etkilidir.)