Soylutulay Denizzomerr 31 Ekim son adet tarihim ben 1 Aralık’ta oğrendim ama bana haftalık bile diyemediler yoktu bebek ama vardı yani hatta dış gebelik olabilir sevinmeyin dediler 1 ay sonra 5 haftalık dediler
Soylutulay Denizzomerr eğer erkense kanda yani beta hcg değerinde çıkıyor ama ultrasonda çıkmıyor çok küçük olduğu için kese olusmuyor o yüzden ultrason da görünmüyor 1 ay sonra gelin diyolar ama ben 3 gün arayla sağlık ocağında beta hcg yaptırdım onda ilk 50 sonra 350 çıktı hatta ben 350 değerdeykende gittiğimde de kese oluşmamışti anca 1 ay sonra görünür dediler o yüzden bekledik
tubikya Ben reglmden 3 gün önce evde ki testte öğrendim canım. Ama reglmden 8 gün sonra yumrutlama günümdü( y. Testi kullandım). Yumurtlama günümden 7 gün sonra kan verdim. Çok hastalandığım için. Kanda negatif çıkmıştı.
Soylutulay ferhpnar evet adetim 1 gün geçti sadece hatta geçmedi bile diğer aylardaki adet gunlerimi hesaplarsak adetim geçmemis oluyor . Ben erken gebelik testi aldım o yüzden onda hemen cikti
Soylutulay ferhpnar erken gebelik testi adetten 6 gün öncesini gösteriyor dilerim herşey gönlünüzce olur dilerim rabbim istediğinizi dilediğinizi sizin için hayırlı zamanda verir 💜
Papatyam-53 Bende adetime 1 hafta sonra adet gecikmesi olursa bakacağım herkesin Allah gönlüne versin inşallah
Kadersilingar61 Bende kanla ogrendim beta 19.92 cikmisdi dusunun yani cok sukur 12+2 olduk rabbim kucagimiza sag sakim hayrlisiyla almayi nasip etsin🥰🙏🙏🤲
Ezgikaynak 0-5 arası negatif değer 5 üzeri pozitifmiş ben test yaptırdığımda 5.05ti aşırı erken öğrendim hiç bir belirtim yoktu. Sporla ilgileniyorum uzun süredir özel ders alıcaktım almadan bi bakayım belki dedim pozitif çıktı😂
Lavinia96 Ezgikaynak ben öğrendiğimde de o şekildeydi nasıl ilerledi peki değerleri bana sağlıksız ilerliyor dediler 😢
tgc-52 Denizzomerr 13 günlüktü kese görünmeyeceği için 2 hafta sonra gitmiştim doktora ilk keseyide 4+5 ken gördük zaten . Yumurtlama günümde bebek tutmuşki benim hesabımla doktorun baktığı makinede aynı gün gitti hep bebek.
Ezgikaynak Lavinia96 2 günde bir kan verdim kan değerlerim çok hızlı yükseliyordu sonrasında değerlerim 1500ün üzerini geçince doktora gittim kese olduğunu ama kalp atışı olmadığını söyledi 2 hafta sonra gittim kalp atışını da duydum