Beybi_2022 Denizzomerr adetime 1 hafta kadar vardı erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı aynı güne çilden beta verdim 27 ile öğrenmiştim 3 haftalıktı
Soylutulay Ben o kadar erken öğrendim kiii kese bile oluşmamısti beta 50 filan çıkıyordu o kadar erkendi 😍
Soylutulay ferhpnar erken gebelik testiyle öğrendim bide çok istenilen ama zor kavuşulan bi hamilelikti ben sürekli kendimi belirtilerimi kontrol ediyodum adetim 1 gün gecikti ve ben gogusumde belirgin mavi damarlar görmüştüm oda hamilelik belirtisymis mesela
Soylutulay Denizzomerr 31 Ekim son adet tarihim ben 1 Aralık’ta oğrendim ama bana haftalık bile diyemediler yoktu bebek ama vardı yani hatta dış gebelik olabilir sevinmeyin dediler 1 ay sonra 5 haftalık dediler
anneoluyoruuumm16 Denizzomerr planlı bir süreçti. Reglim 3 gün geçene kadar anlamadım. Düzenli regl oluyordum 3. Gün kan verdim 4.88 çıktı HCG. Bir hafta sonra tekrar verdim yükselmiş
anneoluyoruuumm16 Denizzomerr tabi ozaman belli degildi ama 4. Haftadaymisiz iki hafta sonra gittim keseyi ve kalp atışını gördük canım
tgc-52 Denizzomerr 13 günlüktü kese görünmeyeceği için 2 hafta sonra gitmiştim doktora ilk keseyide 4+5 ken gördük zaten . Yumurtlama günümde bebek tutmuşki benim hesabımla doktorun baktığı makinede aynı gün gitti hep bebek.
esraEb Denizzomerr 5 haftalıkken öğrendim. Reglim 10 gün geçmişti.test yaptığım gibi çift çizgi oldu. Aslında testi daha önce yapsam yine pozitif çıkardı sanırım çünkü bayağı bayağı belirtili geldi benimki 😄