Besstee Kızlar saçlarım böyle ful açım diplerim gelmiş durumda Şuan fotoğraftan daha fazla dip boyam var dibime değmeyecek şekilde açımla tekrar boyatmak istiyorum saçları sarı olan anneler özellikle boya kullandınız mı boyattınız mı
Meri_yozgat Besstee dün koyu renk olan saçlarımı sarı yaptırdım ama 38 haftalık gebeyim bi sorun olmuyor son haftalarda :) doğal boyalarla yaptırabilirsiniz kuaföre söyleyin
Hurmuz16 Besstee 35 haftalık hamileyim bende saçlarım ombre dip boyam ve cila atılması gerekiyordu saçlarıma dün yaptırdım bende doktorum boyatabilirsin hiç bişey olmaz dedi uçlarına tekrar birazcıkda açıcı vurdurdum bende sizde doktorunuza sorun bi ama bi sorun olmaz diye düşünüyorum
Besstee Melekler12 açıcının organiği var mıdır acaba 😏 doktoruma böyle bişey sormam mümkün değil benimde aşırı terss
Nurcanben Besstee ay benim kuaförüm hiçbir şekilde hamileyken saçımı boyamiyor doğur öyle gel diyor 😂
Besstee Meri_yozgat siz Allah’ın izniyle yolu bitirmişsiniz artık 😊 ben 21haftalık yeter ki boyansın ben doğuma hazırlık olsun diye son haftalarımı beklerim 🙈
Alinn Ay tamda bugün boyadım🙈 5 aydır saçlarım artık bembeyaz olmuştu prozinc diye bir marka aldım. Doktorum 24. Haftadan sonra boyayabilirsim demişti ama tabi insan yine bi tedirgin olmuyor değil🙈
Besstee Alinn bende fazla takıntılı çok boyatmak istiyorum boyattırsam sonra da psikolojik olarak hasta edicem kendimi 🫠
Besstee Hurmuz16 benimde dibime değdirmeden paket attırmak istiyorum bi sorun olacağını düşünmüyorum dibe değdirmeden ama yine de fikir almak istedim
rumeyshaan Besstee sari degil de dipten siyaha boyadim 20.haftasa doktoruma sordum organik boyayla boyayabilirsin demiati bende boyadim boyayi cok solumadim maske taktim bir de az beklettim
Alinn Besstee aslında herkes boyatıyor belirlenmiş bir şikayeti olan yok ama yinede insan biraz tedirgin oluyor bende boyadım bütün gün ay tekledi mi hareket ettimi die tüm gün onu yakıp edip durdum
Smia Benimde kızıl ne yazık ki ve kizildan kurtulmak istiyorum durmadan dip geliyo akiyo sarıya doncem şuan açıcı ve boyalarım sip yolda yapsam mı yapmasam mi diye kafayı yiyorum 2 ay kaldı bebişin gelişine 🫠😶🌫️
Besstee Smia kesinlikle sarı olmasın asil bi renk 💛 bakır ve sarı çok bakım isteyen renkler bende bakır kullanmıştım ama sarıda biraz dip erteleyebiliyorsun bakırda biraz daha kötü duruyor dur yanlış anlamayın 🫶
Smia Besstee evet işte kizilda öyle ne yazık ki kötü duruyor ve bende saçta takintiliyim organik boyadım 5. Ayda ama smdi iyice dip geldi beyazlar ayrı kötü dip ayrı kötü duruyor sinir oluyorum