myangelson Humannrle sen test falan yapma bence adet gecikmesini bekle ne olur ne olmaz en garantisi o canım uzun zamandır da bekliyormussun geç döllenme olur birşey olur başta negatif görüp üzülme garantisi olsun adetten sonra bak bence ben hep öyle yapardım ne kadar belirti olursa olsun adeti beklerdim bir de duzensizdi hep 🥴🤦🏻♀️
Aysnrbtnn Humannrle 😄 saçma bence ama benim biri kirpiklerimden anlamıştı sen hamile misin demişti bende yoo demiştim kirpiklerinden anladım dedi bilmiyordum meğer hamileymişim nasıl anladığına dair fikrim yok
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Aysnrbtnn bunu bende duydum kirpikler yapışık yapışık oluyormuş rimel çeker gibi bende şaşırdım bunu ilk duyduğumda 😀
Jelem123 Aysnrbtnn evet kirpikler çift birleşince hamile olduğu anlaşılıyor bizde de öyle bir inanç var 😂
Kediler Telefonda konuşurken sesimden hamile olduğumu anlayan olmuştu. Nefes alıp verişim sıklaşmış, oradan anlamış. Gerçi bunu anlayan kişi doktordu, ben de 20 haftalık gebeydim ama olsun, anlayan anlıyor. Mümkün yani, inanırım
yanlisanlamaama Humannrle ya konuyla alakalı mı bilmiyorum benim ilk zamanlar yüzüm biraz ödemli ve şişti. Çok kustuğum için de zorlanmaktan kızarıyordum bi gün eşimle fotoğraf attım instagrama öylesine asansör aynasından çekilmiş bişeydi eşim de paylaştı bir arkadaşı hemen yazmış eşin hamile mi yüzünde bi güzellik var diye 😀
Humannrle yanlisanlamaama burada yazan hemen hemen herkesin çıkmış kuzum inşallah benimkinde çıkar ne diyim 🤲🏻
Jelem123 Humannrle hayır benimki daha adetime 4 gün vardı ben basım dunuyordu midem herşeyden bolaniyordu insandan insana değişir
Dlkzz Humannrle Benim yüzümün normalden daha çok parladığını söylemişlerdi yüzün güzelleşmiş dediler. Ve gözlerimin içi daha parlakmış ve kirpiklerim yamuk yumuktu. Test yaptığımda pozitif çıkmıştı canım
Humannrle Dlkzz ileri haftalarda mı yoksa gebe olduğunu bilmiyor mıydın 🙄 benim şuan söylediklerine göre çok solgun ve gözlerim halkalandı
Dlkzz Humannrle adetime 1 2 gün vardı canım beklemiyordum bende. Sonrasında gecikince test yaptım pozitif çıktı