Humannrle arirangg amiiiin inşallah hurma poleni ve proxeed plus almıştım inşallah ben gebe klmışımdır da onları da ihtiyacı olan birine veririm inşallah
NewMom__ Humannrle Bana kaynanam güzelleşmişsin demişti 😂 gebelik varsa kanda çıkar idrarı beklemenize gerek yok
NewMom__ Humannrle Benim hiç bir belirtim yoktu hiç gebe olduğumu düşünmüyordum hatta negatif çıkacağından emindim diyebilirim korkmayın kan verin Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize umarım güzel sonuçlar alırsınız🌸
Yenigelin22 Humannrle ben kendim yüzümden hamile oldugunu anladim ve gerçek çıktı 2 bucuk yildir istiyorduk olmuyordu bu ay hep kirpiklerim karışıyordu cift cift ıslak gibi ve çok yoğun gibi yani makyaj yapmış gibi bir an şüphelendim ama nemlendirici gözlerime alerji yapıyor diye düşündüm zaten 4 gun sonra hamile.oldugumu öğrendim
Elzel17 Bana da kaç kişi rengin solmus dedi sen hamilesin dedi inanirmisiniz her kes bu kaç gündür hamilemisin diye soruyor anlamadım gitdi olurmuki öyle insallah kizlar güzel haberlerinizi bizimle de bölüşürsünüz bende bölüşücem bat 28
Humannrle Elzel17 amin inşallah canım senin daha az kalmış benim 1 ile 5i aradı değişebilir ama inşallah ikimizde regli olmayız 🤲🏻
Gzmklnncc Humannrle Banada eşim söyledi göz altlarım mosmor olmuş rengim gitmiş sarımsı bişey olmuşsun acaba alakası olabilir mi diye gözlerim içine doğru girmiş zaten çekiktim yok oldu gözlerim aşırı yorgunum mesela alakası var mı hiç bir fikrim yok sanmıyorum umudum yok ama regl gününe 4 5 gün kaldı 🫠
Humannrle Gzmklnncc beklerken Allah bize sabır versin inşallah 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sumyduman Humannrle evet kirpik şeklinden anlayanlar var benim öyle anlamışlardı. Gözünden ve kirpiğinden anlıyorlar
myangelson Humannrle bana hep hamile misin diye sorarlardi hem canlıda hem WhatsApp a fotoğraf falan atınca ama değildim millet ruyalarinda görürdü hamile misin derdi ama değildim 🥲🥴
Humannrle myangelson bende hayal kuraklığına uğramaktan korkuyorum 🙄 6 yıldır evliyim başıma ilk defa böyle birşey geldi diye umutlanmıştım halbuki
myangelson Humannrle sen test falan yapma bence adet gecikmesini bekle ne olur ne olmaz en garantisi o canım uzun zamandır da bekliyormussun geç döllenme olur birşey olur başta negatif görüp üzülme garantisi olsun adetten sonra bak bence ben hep öyle yapardım ne kadar belirti olursa olsun adeti beklerdim bir de duzensizdi hep 🥴🤦🏻♀️
miraninannesi_ Humannrle olsun hadi bir cesaret merak ettim olmasa da sorun yok öbür ay var kafana takma bak kafana taktıkça olmuyor salınca oluyor tecrübeliyim :)