Melekg 1 haftadır 2cm açıklıklayım pazartesi gttm doktorum kaza geçirmiş izinliydi yarın gidecem belkide doğumum olur inşallah ☺️
Yagmurr1 Melekg inşallah canım sağlıkla al bebişini kucağına bol bol hareketler yap da açılman artsın 😍
Melekg Yagmurr1 Bi enerji geldi zaten mutfak dolaplarımı döktüm sildim bugunde gezdim baya ilkinde kolay açılmıştım bakalım yarın ola hayrola ☺️
uzaydanbirisi 23+3le yarın görüş günüü😍heyecanlıyım 😍birde vajinal uzunluğa bakılacak en son sınırdaydı 😞
Yagmurr1 uzaydanbirisi bir sıkıntı yoktur inşallah canım cinsiyeti ne bebişin kaçıncı haftada gösterdi ☺️
Maya2022 Yagmurr1 İNŞALLAH canım bizimde yarın görüş günümüz bakalim minik aslanım kaç gram olmus sağlığı iyi mi merak ediyorum RABBİM HEPİMİZE KUCAGIMIZA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH 🤲🤲🤲
Jelem123 Yagmurr1 hayır istemedim dedim tam öğreneyim diye hiç söyleme dedim doktura tahmin bile etme 🤣
Mavinin_kadini Yagmurr1 20+3 haftalığız. Bayramdan önce görmüştüm. İple çekiyorum hep kontrol günlerini 🥰😍
aygulb bugün görüş günümüz hastaneden yazıyorum 25haftalık olduk kızımla ama yüzünü göstermiyor nazlı prensesim 🥰🌸