Gulnar_95 @“minnakannesi08” Ayni benimde Cuma kontrolum var Artik ne olursa doğurtsun doktorum dayanamiyorum aşağiya bir baski var üff yok boyle bir sey🤦🏻♀️🥹
minnakannesi08 Gulnar_95 baskı çok kötü insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten. Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻
Tugce1506 minnakannesi08 benimde ilk doğumum ama kilodan dolayı bekleyemez dedi bakalım hayırlısı inşallah bu hafta gelir🥰 ananas falan iyi geliyor mu gerçekten
Happybiz minnakannesi08 benimde 40+3 erkek bebek. Dünden beri nisanim geliyor 2.5 cm açılma var ama doğum adına bir gelişme yok. Hayırlısı ile doğursaydik. Stres oluyorum belirsizlikten
minnakannesi08 Happybiz sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah🤲🏻benimde parça parça geldi nişan ama açılma falan olmadı beklemedeyiz bakalım
MadameHappy34 minnakannesi08 39 olduk tık yok..🫣🫣 ne sancı ne bir şey gün de bir kez hafif bel ağrısı kasık ağrısı başka yok.
minnakannesi08 Slnuzn1 bende sezaryen olmaktan korkuyorum 🥲rabbbim güç kuvvet veriyor sadece kendine güven sağlık açısından bir sıkıntın yoksa denemeye değer kesinlikle
minnakannesi08 DamlaDefneDeniz benimde sancılar var ama açılma hiç yok bakalım nasıl olucak böyle bu kızlar çok nazlı ćıktı 🤭
Happybiz minnakannesi08 amin canım teşekkür ederim. Bugün tekrar gittim 3 cm açılma olmuş sabah suni ile başlayalım yavaş yavaş dedi doktor. Bi jel önermişti onu aldim onun bir tüpünü kullan 2 tüpünü biz kullanacağız doğumda dedi onu uyguladım. Umarım sabaha kendi sancim gelir. Yoksa suniden nasibimi alacagim
minnakannesi08 Happybiz hayırlısıyla tek avazda kurtarsın rabbim banada dua et aćilmam olsun doğum başlasın 🤲🏻saĝlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻🤲🏻