minnakannesi08 Yok gelmek istemiyor bu kız sizde durum neder hanımlar sancılar var ama açıklık falan yok cumartesiye kadar beklicez bakalım ne olucak
Tugce1506 minnakannesi08 bende 38+2 deyim 3800 kilosu dün kontrolüm vardı doktor bu hafta normal doğmazsa haftaya sezeryan için konuşalım dedi Tombiş olduğu için 🤩
peri_07 minnakannesi08 dua edin kardeşim de sizinle aynı durumda iyi haber bekliyoruz. İnşallah bir avazda alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
Eluf minnakannesi08 canim sen adetini son tarihine goremi hasabladin yoksa doktorlarn dediğine gorem hesabladn 40.3 oluyor
minnakannesi08 Asyos34 öyle görünüyor ilk kızımda 39+6 da su sızıntısıyla yatış yapıldı açılma 5 santimden sonra ilerlemiyor diye suni vermişlerdi buda öyle olur diye ümit ediyorum en azından kendi sancım olsa diyorum
minnakannesi08 Tugce1506 maşallah canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuş yavruna 🤲🏻benim ilki normal doğum olduğu için doktor bekleme taraftarı bakalım nasıl olucak
minnakannesi08 Asyos34 su faturası bu ay nanay 🤭sürekli sıcak suyun altındayım ama çayı hiç denemedim hurma vs.yiyiyorum ama hafif hafif sancı dışında bir şey yok şuanda
Tugce1506 minnakannesi08 benimde ilk doğumum ama kilodan dolayı bekleyemez dedi bakalım hayırlısı inşallah bu hafta gelir🥰 ananas falan iyi geliyor mu gerçekten
minnakannesi08 peri_07 amin canım🤲🏻 tek duam şuanda kim doğum bekliyorsa sancı çekiyorsa bir avazda kurtarsın rabbim🤲🏻 çok zor gerçekten ama sonu çok güzel 🥰
annesininbali27 minnakannesi08 Aynıyız cnm benim kide gelmek bilmiyor beklemedeyim ayın 30 una kadar bekleyeyim dedi doktorum
minnakannesi08 annesininbali27 sağlıcakla gelsinler de 🤲🏻bekliyoruz bakalım insan sabırsızlanıyor artık son günlerde 🥰
minnakannesi08 Slnuzn1 acı eşiğine bağlı herkezde farklı oluyo ben kendi sancım gelene kadar rahattım ikisi beraber vurunca insan dayanamıyo aĝlıyodum artık başlayın artık bitsin diye
Slnuzn1 minnakannesi08 ya bende normal doğum istiyorum ama korkuyorum da korkudan sezeryana da yönlenmek istemiyorum inşallah dayanabilirim 😄
minnakannesi08 Slnuzn1 bende sezaryen olmaktan korkuyorum 🥲rabbbim güç kuvvet veriyor sadece kendine güven sağlık açısından bir sıkıntın yoksa denemeye değer kesinlikle
minnakannesi08 DamlaDefneDeniz benimde sancılar var ama açılma hiç yok bakalım nasıl olucak böyle bu kızlar çok nazlı ćıktı 🤭