prematureannesi_ Sevilayms 1-3 koymuştum 0-3 de koydum ilk kızımda. İç zıbınlar var benim doğumum da o zamanlar normal hastane çıkışını kabul etmemişlerdi çapraz olandan aldılar geldiler. İkincisi erken doğum olduğu için onda hastane çantası tek kendim için hazırlamıştım.
yinehamile Sevilayms ben kızıma hastane çıkışları dışında 01 ay hiç almadım genellikle 03 ay almıştım, bebekler ilk zamanlar inanılmaz hızlı büyüyor, kızım kış bebeğiydi, oğlum yaz bebeği olacak, onun daha kıyafet alış verişine başlamadım.
mnli Sevilayms benim ilk çocuğumda aldıklarım hep tulumdu içine zıbın giydiriyorsun aklet niyetine kafadan geçirilenler biraz zor olur diye iç zıbın diye satılan bir şey var kuruvaze geliyor giydirmek biraz daha rahat 2 tane de ondan koymuştum bunda aldığım hastahane çıkışı alt üst ama 2 tane de isimli tulum yaptıracağım yine zor değil bence
Sevilayms mnli Bende tulumdan gittim bir tane alt - üst takımı var insallah Yaz bebegi olacagı için daha pratik geldi bu fikir bakalım yasayıp görücez 😊
mnli Sevilayms benim de ikinci yaz bebeği ilk 15-20 gün tulum giyer uzun kollu sonra çok sıcaklarda kısa kollu çıtçıtlı altına ince pijama gibi olan altlardan giyerler gece yatarken yine tulum giyer ☺️