Prenses016 Feyzaclk yok canım bu psikolojik bağımlılık aslında nikotin vücudunu çoktan terk etmiş ama işte sigaraya öyle anlam yüklüyoruz ki. Aslında canımız sigara istemez zehir çünkü. Kafanda sigara keyif ilişkisini bitirmem lazım. 1 sene oldu kurtuldum öyle hamile kaldım
Feyzaclk Prenses016 valla ben hamileliğe yoruyorum zaten canım hiç olmadık şeyler istiyor. Cif yemek gibi
Prenses016 Feyzaclk bırakmak istiyorum filmini mutlaka izle canım. Nette alen car belgeselini izle videolar var. Ben bunlar sayesinde önce kafamda bitirdim. Sonra bırakması kolay oldu tavsiye ederim gerçekten hiç bir faydası yok şuan o kadar özgürüm ki 🥰
Feyzaclk Prenses016 ben sigara içmiyorum zaten sadece canım istiyor :) ilk bırakışımda allen carla bırakmıştım. O da 7 ay falan sürmüştü. Hamile kalınca direkt bıraktım zaten zorlanmadım
Opecert 7.ayda bende de aşırı istek oldu hamile kalmadan önce günde 1 pakete yakın icerdim demek ki herkes de aynı probleö olmuş😂 suan 36 haftadayım insallah dogumdan sonra da icmem emzirirken diyorm emzirme bittikten sonra Allahın emri başlarım heralde😂