Feyzaclk Aydayız gebeliğimi ilk öğrendiğimde bıraktım sigarayı.. şu sıralar canım sigara istiyor yemek yiyince falan biri içince izlerken içim gidiyor. Bu aşermek mi ya
SheeR Feyzaclk bende aynıyım 🥴 30+2 olduk ama böyle 3-4 haftadır aklıma düşüyor canım istiyor ne olacak böyle bilmiyorum
Nese92 Gm1709 Feyzaclk bende 30. Haftayım öğrendigim gün bıraktım ama bu aralar benimde canım çok istiyor bir kahve sigara yapmamak için zor tutuyorum kendimi 🤗 ama tekrar başlamayı düşünmüyorum 🤣
Nurrrr90 Feyzaclk canım bence hiç başlama ben o hatayı yaptım şimdi durduramıyorum kendimi 7. Aya kadar içmedim cok rahattım şimdi 32 deyim içiyorum günde 5 6 ve cok üzülüyorum yaaaa
SheeR Feyzaclk dayanabildiğimiz kadar dayanalım da bebeler bi kendini kurtarsın 😂😂😂 sonrası Allah kerim
Feyzaclk gzl_2320 ben de kendime güvenmediğim için yanaşmıyorum😬 çat diye bıraktım aslında günde bi pakete yakın içerken . Yine de bebeğime kıyamam
gzl_2320 Feyzaclk bende öyle günde 1 paket değil de 5-6 tane içerdim öğrendiğim anda bıraktım ki ekstra neredeyse her akşam nargile de içerdim onu da o gün bıraktım 😅 doğumdan sonra keyif sigarası yakarsın tek tük içersin bence
miraninannesi_ gzl_2320 kız amaç zaten doğumdan sonra içmemek bende 30 haftada bıraktım 4 5 tane içiyordum onuda komple kestim sadece süt vericem emzirirken çok daha fazla geçiyor bebeğe aman he :)
Onemother1 Aman dayanın az kalmış zaten bir tane içersen devamı gelir başka şeylerle ilgilen kendini oyala düşünme hiç sigarayı bu kadar zaman içmemişsin biraz daha sabır ☺️
ddilaraas Ay bende oğrendıgım gibi bıraktım midem falan bulanıyordu zaten rahat bırakmıştım 32. Haftaya geldim yemeklerden sonra canım bu ara benimde çok çekmeye başladı nıye böyle olduk ya🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Feyzaclk Gm1709 ben o sinmiş kokusundan hala nefret ediyorum ama havadaki kokusu güzel leziz😬 güzel bir çay isteğimi bastırıyor çoğu zaman
elayaz_ Feyzaclk bende 7.aydayım siz yine daha önce içip Bırakmışsınızda canınız istiyor ben sigara içmediğim halde bu zamanlarda canım sigara istiyor nedense 😅😅
Prenses016 Feyzaclk bırakmak istiyorum filmini mutlaka izle canım. Nette alen car belgeselini izle videolar var. Ben bunlar sayesinde önce kafamda bitirdim. Sonra bırakması kolay oldu tavsiye ederim gerçekten hiç bir faydası yok şuan o kadar özgürüm ki 🥰