Yayuze Fatma_11 benimde bel ağrılarım var ama doktor alttan muayene ettiğinde açılma falan bişey yok dedi suyu fazla olduğu için erken doğum riski var dedi
Yayuze Mre bize de 2 hafta önden gidiyor bebek diyo doktorumuz bende o zman bir iki takım alayım ne olur ne olmaz 🤭
Mre Yayuze eğer ki böyle durum yoksa almayın ya eğer ki öyle olursa da en azından hastaneden çıkana kadar aldıklarınızı giyer elbet sonra biri gider alır 🙈 boşuna para harcamayın bence🙈
Yayuze Bet1 bu senenin oğlanları aceleci galiba 🤭 benim oğluşum da beni tedirgin ediyo hayırlısıyla bi zamanını doldursaydık
Bet1 Yayuze bu sene değil 2018 de doğmuştu 😂 şimdi ki 28+1 haftalık erkek oda erken doğum riskim var gerçi ama bakalım zamanında gelir inşallah 🤲🏻
Yayuze Fatma_11 sakin olalım boşverelim bebişlerimiz daha önemli görmeyelim bazı böyle insnlar çıkabiliyor aralarda
Fatma_11 Yayuze evet malesef, siz kaç haftaliksiniz, benim Bi iki gün önce bel ağrım başladı sonra birden sancı geldi şu an aniden zamansız gelen giden sancı var. Bizimde erkek 🙃
Seval75 Yayuze 28 günlük olduk 2 kez yoğun bakımda kaldı şimdi çok şükür iyiyiz evdeyiz günü geldikçe kendine daha çok geliyor sürekli uyku hâlinde anne karnında gibiydi emmiyordu şimdi emmeye başladı biberonla sağıp veriyordum şimdi meme emiyor erken doğum yapan anneler Allah yardımcımız olsun çok zor 🥲