Star502 Fhryhzr ablamın doktoruydu figen demir ama muayene ücretleri çok arttığı için tercih etmedim 🥲
Fhryhzr Evet 1500 TL verdik biz ama sanırım bu ücret iki ay geçerli yani diğer hastanelere bakınca aşşağı yukarı aynıya geliyor
Emos07 Star502 acaip ilgiiisiiz oyle boyle degil ilk muayeneden bile alttan baktiiiiii sonra kanamam oldu zaten
Busra070707 birannis_ tüh şansıma cidden 🤦🏻♀️ bayrama denk gelebilir doğum bayram diye daha da fazla alırlar 😅
birannis_ Busra070707 onu bilemem ama benim doğumum da ağustos sonu heralde 20 bini geçecek yani öyle düşünmeye başladım 🤭
Star502 Etkinmhmt kaç haftalıksınız bende ona geçicem sanırım , çok olumlu yorumunu gördüm normal doğuma yönlendiriyormuş hep
Etkinmhmt Star502 ben 35+6haftaligim ilkim sezeryan olduğu için mecbur buda sezeryan olucak 19 mayısta inşallah evet normal doğuma çok olumlu şeker gibi Bi doktor bilgisi 👍
Star502 Etkinmhmt çok memnuniyet var çevremde de giden var ben hep kadında daha rahat ederim düşüncesi vardı ama erkek doktorlar daha iyi sanırım 😆
ysmntrhn Etkinmhmt 2 doğum arası sürenizi doldurduysanız sezeryan sonrası normal doğum yapabilirsiniz. Kaç ay var bebişler arasında
Etkinmhmt Star502 ben sevmiyorum kadın doktorları ya hani bisey de demek istemiyorum ama benim fikrim yani bu kadınlar biraz kaprisli oluyo erkek doktorlar sadece işini yapiyo 😃
Star502 Etkinmhmt cinsiyet de belli değil daha ne zaman belli olur acaba ☺️ en son 11 haftalıkken gitmiştim
Star502 Etkinmhmt 11 haftalıkken gittim müjde hanıma 2li tarama için çok ilgisizdi zaten 3 dakika bile sürmedi tarama