Star502 Merhaba ben medstar topçular müjde hanıma gidiyordum ama 2 ay yok eğitime gitti . Hangi doktora gidiyorsunuz ? Doktor değiştirmek de istiyorum bir yandan :)
birannis_ Star502 ben Anadolu hastanesinde Havva yılmaz gidiyorum ama doğum ücretleri yükseldiği için doktor arayışındayım bende
Busra070707 birannis_ ben de doğumu anadolu hastanesinde yapmak istiyordum ne kadar olmuş acaba ücreti 🙈
birannis_ Busra070707 ben birinden duydum hastaneye gitmedim daha 18 bin oldu dedi bende onun yalancısıyım daha gitmedim ben en son sorduğumda 15500 demişlerdi
birannis_ Busra61w yıldız medstarda bebek yoğun bakım ünitesi varmı bilginiz varmı geçenlerde forumda bayan topçular da olduğunu yıldızda olmadığını söyledi ama
Busra070707 birannis_ ben de 1-2 hafta önce sordurdum 15bin küsür demişlerdi dediğiniz gibi inşallah artmamıştır🫢
Betuladlvc Star502 onu önermiyorum ama Mehmet beyi öneririm çok yoğun oluyo randevuları elinizi çabuk tutun 🤗
ysmntrhn birannis_ medstar Yıldız a gidiyorum. Doğumhane ve Yenidoğan yoğun bakımı karşılıklı. Kapasitesi de yüksek web sayfasında da yazıyor kaç adet olduğu
birannis_ Star502 meydandakine gidiyorum doktorum çok iyi çok memnundum ama doğum ücreti diger özel hastahanelere göre yüksek muayene ücreti de 640 tl idi en son
Star502 birannis_ benim doğum teminatlı özel sağlık sigortam var muayeneleri ve doğumu karşılıyor :)Anadolu hastanesinde de geçiyor onun için sordum :))
birannis_ Star502 benimde indirimli ama doğumu karşılamıyor dediler ama sizinki Farklı olabilir sormanız lazım
Busra070707 birannis_ tüh şansıma cidden 🤦🏻♀️ bayrama denk gelebilir doğum bayram diye daha da fazla alırlar 😅
Star502 Fhryhzr ablamın doktoruydu figen demir ama muayene ücretleri çok arttığı için tercih etmedim 🥲