Akcasedanur busrasafak karnım o kadar küçüktü ki üç aylık mı diyolardı bana inanmıyolardı 6 aylık dediklerimde ama doktorum bebegimin gayet sağlıklı olduğunu söylüyordu şimdi hatırlamıyprum ne kadar oldugunu kilosunu falan ama haftasıyla uyumlu gitti hep ☺️
busrasafak Akcasedanur ayy ben de 54 le kaldim suan 62 yim 22 haftadayiz cok korkuyorum cok kilo almaktan
Janset2105 Gebecik86 bugün kontrolüm vardı 29+4 deyiş 1800 çıktı birazcık şişko bebişimiz deri doktor 32 hafta kilosunda gözüküyor tombalağım 😬
Caglasmsk Sedayznn benimde 32+3 ken 1804 grdi ama doktor normal dedi. Bazen genetik ten dolayida olabiliyor çünkü esimde bende cok kilolu bi bebek değilmişiz
tazecikanneee KbraelenKesgin kız maşallah ne yiyorsun ne içiyorsun 🙈🙈🙈 ben 21de gittiğimde 340gramdı ya 😫😫 ama geriden geliyordu haftası sanırım o yüzden minnak 🤭🤔
KbraelenKesgin 33NAZ insallah🙏🏻doktor normal dedi boyu da 34 cm vala bebıs de ben de kılo almaya devam 😄
Akcasedanur busrasafak korkma zaten emzirme döneminde kilo düşüşü çok oluyo diyolar verirsin sağlı kilo almaya baksan yeter ☺️
Sunayaz Kızlar Bişey sorucam size ben detaylı yaptım ama dr bana kilosunu söylemedi kendi dr uma götürmem için sonuçları yazdırıp verdi Ve son olarak kendi dr umuz kilosunu normalde ultrasonla baktığında görebiliyor mu ?
KbraelenKesgin Sunayaz her gıttığınızde sormayı unutmayın sonucta gelısımını bız de merak edıyoruz emınım olumsuz bır durumda söyler doktorunuz ama ınsan yıne de merak edıyor 😘