33NAZ Gebecik86 21 haftalıkken gitmiştim 400 grdı şuan 23 haftalığım :) haftaya randevum var 🤗 bakalım 24de kaç olucak
Gizempasaersan serapinci canım doktorun kilosu fazla dedi mi sana benimkinde 28 artı 3 günlükken 1650 çıktı tombik bebek dedi :( kendimde fazla kilo aldım ama 12 kilo
Oznurboluzun Gebecik86 30+2 gunluguz kızımla 2 gün önce doktoruma gittim 1.700 kilosu 42 cm de boyuydu ♥️😍
Akcasedanur busrasafak 54 kiloydum başlarken şimdi 72 kiloyum canım ben bol bol meyve tüketiyorum ekmeği çok yiyorum malesef yemezsem doymuyorum 🙈
BeycanNazlstgl Pazartesi doğum yapıcam nasipse en son kilosu 3600 boyuda 50 cm idi☺️ Bakalım daha 4 gün var önümüzde biraz daha kilo alır diye düşünüyorum🤔
mucizemizibekliyoruzz Gebecik86 36+5te 3 kilo kadardı tahminen dedi doktorum yanılma payı ile fazla ya da eksik olabilirmiş 😊 37+5te yine kontrolümüz var 2 gün sonra bakalım 3.500ü geçtik mi 🤭
EsraKaraku En son 26 haftalıkken gittik 1136 gram 38 cmdi simdi 30+2 haftalığız yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz 😊
Akcasedanur busrasafak karnım o kadar küçüktü ki üç aylık mı diyolardı bana inanmıyolardı 6 aylık dediklerimde ama doktorum bebegimin gayet sağlıklı olduğunu söylüyordu şimdi hatırlamıyprum ne kadar oldugunu kilosunu falan ama haftasıyla uyumlu gitti hep ☺️