Fatma_yalcinkaya Rabiagulcin Hayırlısı olsun bana 2 doktor kız dedi 3. Doktor erkek dedi sonra tekrar başka doktora gittiğimde oda erkek dedi o yüzden cokda güvenmemek lazım hemen yanılabiliyorlar 🤷🏻♀️
Umudumu_z Fatma_yalcinkaya bana da 14. Haftada kıza benziyor dedi doktor kesin sonuç değil ddi değişebilir mi sence
Fatma_yalcinkaya Umudumu_z Benim doktorum kız gibi dedi sonra başka doktora gittim kız dedi sonra en son gittiğim 2 doktor da erkek dedi 🤷🏻♀️
Umudumu_z Asyos34 kız bende demiyorum kız olmasın aksi takdirde valla kızın zaafı ayrı bende Rabbim hayırlısını versin sadece merak ettim nasıl öyle buldun diye
Fatma_yalcinkaya Umudumu_z Yok en son erkekte kaldı işte detaylı ultrasona gireceğim haftaya net belli olur 😍
Fatma_yalcinkaya Bcrnbtll Bana 2 doktor kız dedi 3. %100 erkek dedi sonra bir daha başka doktora gittim erkek dedi 🤷🏻♀️
Bcrnbtll Fatma_yalcinkaya rabbim gönlünüzdeki neyse onu nasip etsin inşallah bende cuma günü gideceğim tekrar bakalım ne diyecek
Semra-23 oznr3434 geçen ultrasyonda bebek yan dönmüş demiştiniz şimdi belli mi acaba tahmin eder misiniz 😍😍💁♀️💁♀️ https://mutluresim.com/image/nCy1Bd
oznr3434 Semra-23 canım nubunu görebilmem için bebeğin sırt üstü yan profilden görünmesi gerekiyor. Doktor tahmin ettimi. Ama sanki bacak arası boş gibi
meliscetinkaya Orkidecicegim İnternete mutluresim yaz canım ordan fotoğrafı yükle sonra link çıkcak onu kopyala buraya yapıştır oluyor😊