Bcrnbtll Grsost Grsost  3 boyutlu resim vermişti ama orası sadece yüz kısmı var bunu video çekmiştim oradan aldım ama umarım yeterli olur
Grsost Bcrnbtll malesef. Belli olmuyor burada. Haftası ileride ve ultrason cihazı da iyi. Özel hastane sanırım. Yanılma ihtimali dusuk bence artik. Sizin durumunuzu biliyorum. Hatta ben de aynı durumdayim. Söylenilen sözlere kafa takmayın. Eski zaman dusunceleri onlar.
Grsost Zeyneparsln hastalık teşhisi yapıp ilaç yazmiyoruz sakin ol 🙂 tahminimiz tutsa ne olur tutmasa ne olur ne farkeder 🙂
Bcrnbtll Grsost teşekkür ediyorum gerçekten başından beri hep güzel yorumlamalar yaptınız rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 Allah sizinde gönlünüze göre versin bana yaptığınız rahatlatıcı yorumlarınız için çook teşekkür ediyorum 🥰
archerwoman Sevvalllll42 googlea yazın Sevvalllll42 nubuna bakın aşağı doğru popoya göre o yüzden nub yukarı bakarsa erkek oluyor
archerwoman Bcrnbtll tam görememiş olabilir arkadaşımın doktoru da kıza benziyor demişti ben nubuna baktım net erkek demiştim ve erkek demiştş bir sonraki kontrolde doktor seninkini de çok merak ettim ben nubu yukarda gördüm erkek seninki bence
Bcrnbtll archerwoman net söylemedi evet ama nasip artık rabbim sağlıklı evlat nasip etsin ama sizin söylediğinizin doğru çıkmasını gönülden isterim inşallah size siz haklı çıktınız diyebilirim 🙏🏻🌸
Bcrnbtll archerwoman merhaba bugün doktor kontrolüm vardı bi kızımızın olacağını söylediler erkek istemiştim ama rabbim kız uygun görmüş sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
archerwoman Grsost üç boyutluda anlamıyorum 11-12-13 haftalık bir fotoğrafı var mı nub orada belli oluyor
Fatma_yalcinkaya Sila_98 Bence kiz çünkü bacak arası boş benimkini atayım erkek farkı anlarsın https://mutluresim.com/image/SPpxo
Rabiagulcin Fatma_yalcinkaya kaçıncı haftanın ultrason fotoğrafı acaba bizde gidecez beli mi diye kararsız kaldık bebeşin cinsiyeti