Buse__ylmzz07 amin Allah razı olsun. Tüm cocuklari inşallah ☺️ bende kontrole gidecektim salı günü fakat yokmuş Fatma hanıma randevu aldım ona da iyi diyorlar :) ben normal doğum yaptım kuzenimin eşi 10 gün önce sezeryan oldu Seymin hanım da ikimiz de memnunuz içiniz rahat olsun. İnşallah bir avazda kurtulun :)
bahçelievler medipol? bağcılar medipol mega? bahçelievler medikalpark?
Ayfer- merhaba ben de bu hastanede 17 temmuzda normal doğum yaptım. Sancı odasında sancı çekiyorsunuz 2 refakatçi alınıyor benim eşim ve annem yanımdaydı. Açıklık tam olunca ameliyathaneye geçiyorsunuz
Mervisck ay inşallah teşekkür ederim
Ayfer- sancı odasin da sancinizi cekiyorsunuz yanınıza iki refekatci alıyorlar. Odada duş var isterseniz pilates topu veriyorlar refekatcilatin birisine yemek veriyorlar odaları epey geniş.sanci odalarnin olduğu katta doğumhane var doğuma hazır olunca direk tekerlekli sandalye ile doğuma alıyorlar
busrabrbr refakatçi aldıklarına göre sancı odası bildiğimiz gibi bi kaç yataklı değil tek hasta alıyorlar herhalde dimi? Benim ilk doğumumda sancı odası fobim oluştu da çok korkuyorum. Doğumdan 3 saat önce felan beni odamdan alıp sancı odasına götürdüler yalnız kaldım kimseyi de almadılar yanıma.
Ayfer- doktorum yatış verdi fakat daha hiç odama gitmeden beni sancı odasına aldılar. Sancimi çentim doğuma hazır olduğum zaman direk dogumhaneye aldılar. Ne kadar sürede acilmaniz olcagina bağlı orada ne kadar kalacağınız. Sancı odaları büyük konforlu ve tek kişilik. Yanınıza da iki tane refekatci aliyorlar. Pilates topu vs isteyebiliyorsuniz duş alabiliyorsunuz odaları çok iyi
Ayfer- yok yok tamamen size ait bir Oda baya da büyük zaten yürüyüş yapabilir duşa girebilirsiniz vs , normal kalacağınız odadan daha büyük bir oda
Ayfer- ben Seymin hanım da doğum yaptım. 7.700 fu 3ay önce şuan zam geldi
Medikal Park gönül hanım a muayene olmayi düşünüyorum memnun musunuz