busrabrbr Kubra-2363 ama siz diyorsunuzki bence , yani sizin düşünceniz , dün hastane çağrı merkeziyle görüştüğümde o an hangi doktor var ise onun ücreti ödeniyor dendi , bir de siz görüşün dilerseniz hastaneden bilgi alın daha iyi olur.
Kubra-2363 Haftaya muayenem var gidince bizzat yetkililere sorarım ama sizin dedgnz tarzda hiç böle bişi duymadım ben
busrabrbr Kubra-2363 ben de kendim uydurmadım hastaneden söylediler :) inşallah yanlış bilgi vermişlerdir tabi ne güzel olur :)
Flowerswhite sebolat peki mesai saatleri dışında olunca doktorunuz geliyomu yoksa nöbetçi doktormu doğumu yapıyo🌸
Merveismother 344149 Ben de hamileyim şuan Nagihan hocaya gidiyorum ilk ikim hep Nagihan hoca ve elif hocaydı ikisinede gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Ayfer- rumeyshaan medipol megada mı normal doğum 8.500? Harici bi ücret var mı? Şaşırdım doğrusu muayene ücretleri bile 1.500 diye biliyorum
rumeyshaan Ayfer- ben opr dr a muayene oluyorum 650 lira doc ya sa prof olursa evet 1.500’e kadar cikiyor dogumda illa kendi doktorunu istersen-mesai saatleri disinda- 5.500 lira isteniyor
Merveismother sevilayc 8500den başladığı doğru ama nagihan hocanın normal doğum 11 bin civarı sezeryan 15 bin
Mcg21 Bende bahçelievler medipole gidiyorum hastane iyi ama doktorun iyi olması en önemli şey ben Fatma hanıma gidiyorum çok ilgili ve alanında da iyi bir doktor yıllarca çocuğum olsun diye doktor doktor gezdim sağolsun tedavisi sayesinde ilk denemede hamile kaldım öneririm gerçekten iyi bir doktor🙏🏻
busrabrbr Sedosh merhaba bana çağrı merkezindekiler nöbetçi doç ya da Prof olurda aradaki farkı veriyorsunuz dediler ama bugün hastanede gebe okuluna katıldım sonra dedim bi muhasebeye gidim konuşim oradakiler fark vermiyorsunuz nöbetçi oldugu için dediler yanş vermiyormuşuz çağrı merkezi yanlış bilgi vermiş bana size de hemen yazmak istedim
Kubra-2363 busrabrbr söylemiştim nöbetçi olduğu için bizim özel talebimizle gelen bir doktor değil sonuçta
asiyeninannesi rumeyshaan bana da bu fiyatları söylediler ama başlangıç 8500 dediler - 11500 arası değişiyor hangi doktor denk gelirse artık, e mesai dışı olursa kimin denk geldiğine göre nasıl ayarlıcaz ki kendimizi, iyice kafam karıştı ve stres olmaya başladım