Btl2023 Psikologaylin asiye hocayı instagramdan takip ediyorum gece doğumları oluyor ama bilemiyorum. İnşallah normali destekleyen bir doktordur sezeryan çok istemiyorum çünkü
Kubra-2363 Sedosh ücreti 650 normal doğum destekli her konuda size destekçi bir doktor kesinlikle onun dışında bütün özel hastanelerde mesai saatleri ve nöbetleri dışında çağırdınız her doktor ekstra ücret talep eder doğum ücretini doktorla değil hastane ile konuşuyorsunuz 10-12 bin arası değişiyor ücretleri doğumlarında
Sedosh Kubra-2363 hayır doğru ekstra ücret ödüyoruz ama ben talep etmiyorum nöbetçi yapsın diyorum Prof ücretleri Farklı olduğu için üstün oldukları için bizden para istiyormuş hastane bundan bahsediyorum
Tugbayildiz21 Mugeliya aynen bende o yüzden Derya hocaya gideyim olur ya kafamız uyuşmaz Elif hocaya geçerim dedim artık hayırlısı hepimiz için :)
Kubra-2363 Sedosh nöbetçi kimse o doğum yaptırmak zorunda söylenilen doğum ücreti dışında ekstra bir ücret yok
Sedosh Kubra-2363 süper emin misiniz acaba yorumlar da bir hanfendi hastaneden bilgi aldığını yazmış bende yarın arayıp soracaktım?
Merveismother Kubra-2363 Kubra-2363 Ben Medipol megada çalışan bir hemşire olarak söyleyeyim size isterseniz gece 3de olsa doktorunuz geliyor ekstrası oluyor ama tabi
busrabrbr Kubra-2363 kulaktan dolma bilgiler değiş bizzat hastaneyi Aradım ve onlar söyledi , siz acaba bu bilginin kulaktan dolma olduğunu nereden çıkardınız ve bu kadar net biliyorsanız kimle görüştünüz ?
Kubra-2363 Söylenilen açıkcası garip geldi doğuma geliyrm gecenin köründe doktor eğer profsa ekstra ücret alınıyor saçma yani ben mi dedim prodüksiyon koyun diye zaten o hastanenin hepsi uzman doktor sanmıyorum böle bişi olduğunu bende gidince mutlaka sorucam tekrar
Sedosh Kubra-2363 uzman doçent Prof diye hepsinin fiyatları ayrı ama bana da aşırı saçma geldi talep etmediğim birşeyin ücretini neden ödeyeyim ben yarın arayacağım bakalım inşallah öyle birşey yoktur
Sedosh Merveismother hayır anlatılmak istenen ekstra tabiki ödenir ama ben doktorumu talep etmedim nöbetçi kimse doğumu gerçekleştirebilir dedim ve nöbetçi Prof bir doktordu ben Prof olduğu içi ekstra para veriyor muyum benim doktorum uzman normalde
busrabrbr Sedosh merhaba bana çağrı merkezindekiler nöbetçi doç ya da Prof olurda aradaki farkı veriyorsunuz dediler ama bugün hastanede gebe okuluna katıldım sonra dedim bi muhasebeye gidim konuşim oradakiler fark vermiyorsunuz nöbetçi oldugu için dediler yanş vermiyormuşuz çağrı merkezi yanlış bilgi vermiş bana size de hemen yazmak istedim
busrabrbr Kubra-2363 ama siz diyorsunuzki bence , yani sizin düşünceniz , dün hastane çağrı merkeziyle görüştüğümde o an hangi doktor var ise onun ücreti ödeniyor dendi , bir de siz görüşün dilerseniz hastaneden bilgi alın daha iyi olur.