Leylak12 Kızlar merhaba 37+3 üm. Sabırsızlanıyorum oğluma kavuşmak için. Doğum yapmak için neler önerirsiniz 🥹😅
[silindi] Leylak12 yürüyüş hurma yemek sıcak su kısaca oturmamak yatmamak tıpkı benim gibi 😂 devamlı ev işi çıkarıyorum kendime olmuş mu 2 cm açıklık bebiş aşağıya kaymış
Kades1234yasn Leylak12 sguat sporu yapın Ece Vahap oğlunun videosunu izleyin YouTube’dan bebeğiniz baş aşağı gelişte ise
Leylak12 Kades1234yasn evet baş aşağı geliş. Valla bende durmuyorum robot olmasına rağmen dün tüm evi sildim süpürdüm bugün merdiven inip çıktım hurma da yiyorum squat da yapıyorum ama bizimkinden ses yok 😅
Hlmylmz_69 Leylak12 perine masajı skuat tuvalet pozisyonu merdiven ve pilates topu açılma olunca pilates topu çok etkili
meltembal19 Leylak12 aynı benim de öyle. 37+5 teyim eğer ileri zamana kalırsa sezeryan dedi doktor. o sebeple bekliyorum ki gelse şu aralar 🫠
Balbebek012 Leylak12 25 haftadan selamlar valla ben de bir an önce doğurmak istiyorum 🥰🤣🤣🤣 kucağıma alıp doya doya koklamak istiyorum
NecmiArzuSelcuk Dün kontrol vardı bugün 38 olduk bende bekliyorum ne gelen var ne giden ne sancı sadece biraz bacaklarda ağrı var o kadar sağlıkla gelsinler 😀😉