Anneolmak188 Esraliiii Busel Ben acile gittim orda yaptılar devlette alttan onun dışında özeldeki sallamıyor
Busrayasin2351 Anneolmak188 ben 39+6 da oldum doğumu tetiklediği için doktorum hemen yapmadı hatta bazı doktorlar hemen doğum öncesinde yapıyorlarmış
Busel Anneolmak188 keşke tetiklese de dogursam🤣 iki kere yaptı ne leke ne kan hic bisi gelmedi hala Nisan bile yok🤣
Sumeyyeolmez Anneolmak188 catı muayneis bile yapammaları sacma ya catın darsa boşa bekliyorsanız. Çok riskli sanki sezeyan için sın anı bekliyor gibi suni sancıyla en kötü başlatması gerekirdi
Sumeyyeolmez Anneolmak188 bemcede sanki sezeryan için bekletiyorlar. Son anda ay catın dar yada çocuk kakaısnı yaptı acil sezeryan dmeek için bekliyorlar gibi
Anneolmak188 Sumeyyeolmez ben sezeryanda zorlanırım kalbimde sorun var salak bunlar ya delirdim yemin ederim korkuyorum
hayalperest2310 Anneolmak188 bende haftada bir gidiyordum canım sıkıntı olmadı çok şükür güzel düşün için rahat etmiyorsa kendin git
hunilimom Anneolmak188 ben 37-38. Haftada başladım haftada bir gitmeye hatta haftada iki cagirdigi olmuştu 39. Haftada iki kez gidiyordum pazartesi cuma gittim cuma doğurdum
Sidarim @Anneolmak188 benim 38 haftalık yaptı çatı muayenemi birde 39 da ama gerçekten korkulacak veya cekinicek birsey degil sen 40 hafta olmusun ama hala yapmamış çatı muayenesi normal degil
Anneolmak188 Sidarim kuzum ben çatı muaynesi oldum 37-38-39 da her hafta sancım oldu devlette oldum acilde ama özelde yapmadı bana hiç bakmadı
Gulnar_95 @“Anneolmak188” Benimde 40 hafta oldu kararsiz kaldim gideyimmi diye etrafimda herkes bekle diyor
hunilimom Anneolmak188 ne kadar stres o kadar geç doğum hic stres yapma duş al sıcak suyla karnına beline su tut squat yap benim öyle açılmam oldu ilişki çok işe yarıyor