nidosh 07melike ilk gebeliğim 16da hissetmiştim ve çok şaşırmıştım hissettiğime. Gaz vs mi diye düşündüm ama hep aynı yerde hareket etmeye devam edince kızım emin olmuştum.
minipanda İlk edapta tekme degilde hareket hissediyosun 16 da damar atması gibi oldu 17 de az az 18 de belirgndi ama üç günde birdi şuan 23 teyiz hep hissediyorum 🧿
TubaEraslan 555eeee67 artık kımıldasa canım acıyor ve normalde bu haftada bebek az hsreket eder benmki çok hareltli . Ya da şuan doğumum başlıyor bilmiyorum 🥺🥺🥺🥺
GULMUSTAFA-2011 07melike dün doktor kontrolüne girmeden çikolata yedim baktım 5 dk sonra hareketlenme başladı 😁19.haftadayim 3.bebisim insalalh oğlum olacak nasipse yani ilk dün çok net hissettim
Guelo Youngmotherr 19 haftanin basinda, ve hergün hissediyorum suan böyle kücük ama cok güclü vuruyor, büydükce daha sert hisseticez galiba benimki durmuyor hic🥰🥰🥰🧿🧿☘️
burcudemirr 07melike valla bende 18 olcam ama elimi.koyunca sadece içerde gezdiğini hafif hafif hissediyrkum oda bazen onun dışında tekmeyi dört gözle bekliyorum bakalım ne zman gorcez hayırlısı beklemedeyim 😍
irem7 555eeee67 her zaman değil ama bazen öyle güçlü vuruyor ki can yakabiliyor ama yine de insanı mutlu ediyor orası ayrı (25+5)
Zerenella Youngmotherr yaaa sizinle birebir aynı şeyi yaşıyoruz 🥰ben de 17 de ufak ufak hissetmeye başladım bugünde tam 24.haftalığım baya sarsarak kendini belli ediyor 🥲
Happymomleyla Göbek deliğime 16 haftalıkken sert bir vuruş hissettmiştim 20 haftalığız göbeğimin dışından hissedebiliyorum sanırım bana çok çektirecek sıpa😂
Gulhanim11 Happymomleyla ben de aynı haftada böyle hissetdim. Ama emin değildim 🥺şimdi aynı durumu yaşamış birini görünce emin oldum bebeğimmiş 😍ama o günden bu yana heç hissetmedim
_momsssss 07melike 17 de hafif hafif sonrakı haftalarda baayaa ve durmuyor çok haraketli🥹😅💙🙏🏻 şimdi bunu yazarken bile kıpııırr kıpır
Oznurckr 18+4 haftalığım , ilk gebeliğim. Zayıf da biriyim ama ne karnımda döndüğünü ne tekmesini hiçbişey ini duymadım. Maşallah buradaki anneler 17. Haftadan itibaren duymuşlar