ikiprensannesi__ 07melike ikinci gebeliğim 15 den beri hissediyorum ama en güçlü tekmesi 16. Haftadaykendi şimdi 20 haftalık oldu prensim biraz durgun bu sıralar ama sağlık olsun 💙💙
Guelo Youngmotherr 19 haftanin basinda, ve hergün hissediyorum suan böyle kücük ama cok güclü vuruyor, büydükce daha sert hisseticez galiba benimki durmuyor hic🥰🥰🥰🧿🧿☘️
Zerenella Youngmotherr yaaa sizinle birebir aynı şeyi yaşıyoruz 🥰ben de 17 de ufak ufak hissetmeye başladım bugünde tam 24.haftalığım baya sarsarak kendini belli ediyor 🥲
SevgiKNGR Haftadayım sürekli hissetmek istiyorum pür dikkatim bazen acaba hareket ediyor mu falan diye darısı bana 🥹
TubaEraslan SevgiKNGR 16 da bende böyleydm 17 de hissettm ilk şimdi 39 a gircem ve nolursun dur artık kızım anneyi üzme diyorım 🥺😢
_Busss_ SevgiKNGR bende aynı haftada aynı durumdayım bazen parmağımla bile bastırıyorum tepki verir diye ahahah
mrvsrcn Bende 16.haftamdayım bir an önce hareketini hissetmek istiyorum iyi mi nasıl çok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum eve ultrason cihazı alacam resmen 😂😂
Sehriban__ mrvsrcn hahah onu bende düşündüm ama çok pahalı telefona takılan falan var 😂😂 araştırdım bide 😂
Edasak5 12 haftalık damar gibi atıyordu kasıklarımda ama ondan sonra net 18 haftada hissetim artık durmuyor hiç içimde ve hala tekmeliyor 28. Haftaya girdik🤭🥰
mrvsrcn tazegebe58 demi yaa daha 10 gün oldu doktora gideli ama çok özledim yavrumu hareket hissetmeyince de çok merak ediyorum iyi mi nasıl inşallah hissettirir iyi olduğunu 😊
eflatun_1 ikiprensannesi__ 20. Haftalarda galiba durgun oluyorlar çünkü bende fazla hissetmiyorum bu aralar
siyahinciii Dün tek yumurta ikizlerimin ilk hareketini hissettim 19+5 te ve çok mutlu olup ağladım yarından itibaren 20. Haftada olacağız bakalım ne kadar hareketli olacaklar merakla bekliyorum
tazegebe58 mrvsrcn sağlıkla kucağımıza alalım inşallah gözümüzün önünden hiç ayrılmayacaklar o zamann bu zamanların tadı da ayrı oluyor demek ki 👼🏻
TubaEraslan 555eeee67 artık kımıldasa canım acıyor ve normalde bu haftada bebek az hsreket eder benmki çok hareltli . Ya da şuan doğumum başlıyor bilmiyorum 🥺🥺🥺🥺
irem7 555eeee67 her zaman değil ama bazen öyle güçlü vuruyor ki can yakabiliyor ama yine de insanı mutlu ediyor orası ayrı (25+5)
LeylaP Ha_sanLe_yla-33 18+5 teyim ama hala tekme mi kramp mi giriyo tam anlayamiyorum ne zaman ve nasil hissedicem acaba 🤔
Gzmerk 19.haftaya girdiğim gün hafif hafif hissetmeye başladım şu an 24+4 üz karnımın dışarısından bile hareketlerini görebiliyorum 😍☺️