Heyzilandmercimek Mumofprincesss henüz cinsiyetimiz belli değil ama Neva, Arya, Hazel, Minel, Yüsra beğendiğim isimler 🌸
Heyzilandmercimek Ozizol arkadaşımın adı elif nisa aşırı çok kısmetli pamuk kalpli temiz ve aşırı iyi niyetli oluyorlar hatta bir arkadaşı onun gibi olsun diye bebeğine elif nisa adını verdi 🙃
Arel62 Mumofprincesss Karen Elif koyacam ben ama beğendiğim diğer isimler Kavin ; Güçlü kız çocuğu. Güçlü alımlı Laren ; iyi huylu, dürüst ve temiz Lilya; zambak çiçeği
Merve171214 Mumofprincesss cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Elisa olucak Erva Lina istedim de eşim yanaşmadı 🌸
annesininbali27 @“2bebegim”#p Aynen diyorlar ama işte butaraf da laf dinlemiyor ki Bir ton laf yapıyor lar
gtas93 Zerda_rosi ben avusturya dayım.. İkinci kızımda Lavin güzel uyardı:) larin ve lavin ama çevremde cok var.. doguma 3 haftadan az kaldı ve hala isim yok🤣
basakaydemir cansbade isim özelliğini taşıyorsa eğer dünyanın en sakin en alkışlı çocuğu diyebilirim elhamdülillah inşallah sizin kuzunuz da öyle olur.
Mrve19 Mumofprincesss Bade mila, Züleyha,Esma,,minel,Zümra,Zülal benimde kızım olucak Zülal koymayı düşünüyoruz nasipse
Diloshh21 Mumofprincesss Merhaba.. bir kizim var 2 yasina giricek ismi Berra 2. Ye hamileyim suan 40+2 deyim hala gelmiyor ismini Elvin koyucaz insallah 🙏
Guldvlcu Oğlumun adı ayaz çok kolay koymuştum kıza isim koymak cok zormuş:) 6 aylık olduk belli olmamakla beraber '‘Alara’' istiyor abimiz babamız meryem neva ben Nil ipek düşündüm karışık durumlar :))