bu_partideyalnizsin Mumofprincesss kızım olacak ve karsu isminden başka hoşuma giden bir isim olmadi. çevremde de tepki yediğim isim 😂 gayet hoşuma gidiyor fakat düşünüyorum düşünüyorum aklima yatan bir isim olmuyor yorumlara baktım tek beğendiğim isim olmadi :(
Felicity bu_partideyalnizsin bence Karsu çok çok güzel.❄️ Bizde Karsu ve Karen arasında kalmıştık. Karsu daha ağır bastı. Hem anlamı güzel hem de çok az kişide var 👍
ksksister35 Slm kızlar benim cinsiyeti belli değil ama olurda kız olursa rahmetli anneme söz vermiştim ayşe koyucam inşallah eski isimleride çok severim, farklı isim arayanlara ŞENİZ ismini öneririm anlamı mutlu yol, mutlu anı,kendi ismim😊
sena-901 Mumofprincesss iki isimlerden nefret ediyorum çocuklar çift karakterli oluyor nerden çıktı bu son bi kaç yıldır iki isim modası anlamış değilim. Biz de kısmet olursa Mira koyacağız kızımıza
ksksister35 sena-901 bence kendi canınıza koyacağınız ismin çağa uyması değil kalbinize dokunması önemli, ayrıca yeni nesil isimlerin içinde daha ağır ve ayrıcalıklı olur bnce eski isimler
anapanda12 Mumofprincesss Mihrimah Yüsra istiyorum ben inşallah öyle olacak 🦋😍 Gökçe Selen Asena Umay Maysa Hümaşah
DtkBsr Hamisbiri el değmemiş temiz toprak diye biliyorum ben ama yine araştırmak lazım. Bir de kadın sahabe ismi sanırım.