Hrykmrcglr Mumofprincesss biz ilay koymayi dusunuyoruz ama suan yazilanlarda efnan gordum cok hosuma gitti kendi istedigim isim ferideydi ama esim cok sicak bakmadi ortak bir isimde karar kilmaya calisiyoruz❤️
Fahin Mumofprincesss selam canim. Bizimde kizimiz olacak insalah ve Ela koymayi dusunuyoruz. Alternatif olarak sana ahsen asel beren defne arya dusunebilirisn☺️
iremm_1 ÖYKÜ MİRA düşünüyordum kızımın ismini şuanda CEYLİN ismi çok hoşuma gidiyor kararsız kaldım sizce 😂🤷🏻♀️
Ebru_20 Aden Bade Ayperi Gülce Helin Berra Eslem Ebrar Defne Beril Kız ismi seçeneği çok ve anlamları güzel isim çok ama erkek için bulmak zor
minikavakado Ebru_20 bende tam tersini düşünüyorum erkek kolay kız zor geliyor oğlum var ismini mustafa selim koyduk kızımıza isim arıyorum
Burcay Mumofprincesss benim de kızım olacak inşallah ismi Eliz olacak aslında Elizya istiyorum ama eşim istemiyor 😌
2bebegim -Seymaa- hahahh bizde ikisini düşünmüştük ikisinin anlamida çok güzel. Beren daha zarif geliyor sanki kulağa 🤭🤷🏼♀️🥰
Zerda_rosi gtas93 hangi ulkedesiniz ben fransadayım hamileyim kızımın ismini lavin koymayı düşünüyorum pek emin olmadafım bakalım
gtas93 Zerda_rosi ben avusturya dayım.. İkinci kızımda Lavin güzel uyardı:) larin ve lavin ama çevremde cok var.. doguma 3 haftadan az kaldı ve hala isim yok🤣