hlmaydogdu Mumofprincesss biz doğa da karar kıldık. Ama burda ben de sormuştum efnan diye bir isim duymuştum oda hoş kulağa güzel geliyor anlamı da güzel gözlü kız demekmis ❤️
Marmarisli Cglumt alina nın anlamı nedir acaba? Rus ismi diye koymak istemedi eşim o yüzden soruyorum. Teşekkürler 😊
B_lgeee Mumofprincesss 26 haftalık hamileyim inşallah kızım olcak ülkü meva koycaz inşallah ama gökçe mevada kararsız kalmıştık
Aslihan-05 Emineoksz Sevap anlamına geliyo bazı yerlerde de Allahın hediyesi olarak heciyo ama bilemdm şimdi detaylı bakayım
Nurvebebisi Mumofprincesss bir tane kızım var ismi elif sare ikinci kızım olucak eliz bade koymak istedim uyum olsun diye ama badenin anlamı kötüymüş bu yüzden şuan eflin düşünüyorum ama yanına ek isim bulamadım önerisi olan varsa bende alabilirim 🤗
gtas93 Marmarisli kızımın adıda Larin ♥️ bizde yurt dışında yaşıyoruz ve telafusu cok güzel.. şuan 2 ci gebeliğim ve isim bulamıyorum🤦♀️
Zerda_rosi gtas93 hangi ulkedesiniz ben fransadayım hamileyim kızımın ismini lavin koymayı düşünüyorum pek emin olmadafım bakalım