Fatmaa04 Mumofprincesss kızımın adı defne olucak ama ebrar da güzeldi kararsız kaldığımız isimler arasındaydı inci, alya, duru, almila, cennet bunlar da güzel isimler🌸
GizemKadirr Mumofprincesss bir kızım var ismi GÖKNİL. Simdi bi kiz kardesi olacak onada KAYLA koyacağız nasipse 🥰🙏🏻
Denizinci Mumofprincesss benim kızımın adı Asya Deniz. He hamileyim cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa ipek koymak istiyoruz .
filialunae minikuzuannesi 🥰🥰 Nil benim de en sevdiğim isimlerden sade ve kibar geliyor. İkiziz biz eğer 2 kız olursa Nil ve İdil olabilir. Hem yakışıyor hem İdil saf aşk demekmiş anlamı da güzel, hem de İdil de önemli büyük bir nehirmiş 😀☺️ Kız/erkek olursa Nil’i eleyip daha uyumlu şeyler koyabilirim belki 😅 Doğa/Doruk, Asel/Aren gibi.
MiracLina Mumofprincesss Allah biran önce kavuştursun insallahhhh… eğer adım yagmur olmasaydı bebeğimin adını kesin Yağmur koyardım.. çabucak geçsin 5 gun:)
basakaydemir cansbade isim özelliğini taşıyorsa eğer dünyanın en sakin en alkışlı çocuğu diyebilirim elhamdülillah inşallah sizin kuzunuz da öyle olur.