Kızlaar
Amnion sıvısı
Uyudunuzmu
Sevvalllll42 konyada mısın canım? Bende konyalıyım da merak ettim. Konu hakkında bi bilgim yok :(
Vanım böyle bişey yaşamadım hiç ama güvenmiyorsan başka bi doktorada gözük en azından daha net bişey ögrenebilirsin
Dilaraanl evet ilçesindeyim
Gulayyy_ iki hafta sonra tekrar gitcem ikili tarama testi sonucu için eğer yine saçma sapan konuşursa büyük şehire giderim
Sevvalllll42 bende c.beyli ilçesinden. Kac haftalıksın
Bol su ve havuç suyu önerdi doktor bana hafta ilerledikçe yapabilecek pek birşey olmuyormuş kaç haftaliksiniz 3 litre su içmeye çalışın ve havuç suyu için günde yarım bardak 🌸
Dilaraanl tam 13 bende kuludayım yakınız 😄🫣
Dmrlmrv valla ben şuan 13 haftalığım ben erkenim dha suyum azalması için ama doktor ne havuç suyu iç dedi nede başka bişey kendim araştırdım hep kendim öğrendim havuç suyu yapmak için bi makinem yok yiyorum aynı şey sayılır bence
Sevvalllll42 ayni durumu yasadim 29. Haftamda gittim suyun iyi gozukuyor ama bebegin cok iri o yuzden suyun yetmeyebilir doguma kadar, riskli gebelige giriyorsun imkanin varsa ozelde dogur ama once git bi detayli ultrason cekil dedi. O gun aglamaktan geberdim resmen dua ustune dua Rabbimden hayirlisini istedim. Detayli cektirdigimde doktor cok iyi bebegin hatta iri falan degil tam gelisim haftasinda iyi ilerliyor gelisimi, cok korkuyosan havuc ye bol bol su tuket suyun azalmaz dedi. Ben zaten gun icinde 3 litreye ulasiyorum suda daha ne kadar icebilirim yani fazlasini icince midem yaniyor😂 27sine randevu aldim tekrar doktorcugum ayni sekilde tavir sergilerse hic korkmadan doktor degistirecegim haftam ve gunumu kendim takip ediyorum zaten benim doktor bana soruyor kac haftalik diye😂😂😂 bence kendilerine guvenmiyorlar
Sevvalllll42 illa havuc suyu olmasi onemli degil havuc yesende olur dedi bana doktor
Sevvalllll42 evettt 🫶😌
Sevvalllll42 haftanız erken olduğu için gebelik şekeriniz çıkmasın diye onermemis olabilir havuç suyunu bana da yarım çay bardağı dedi 35 haftaligim siz bol su içmeye devam edin aksatmayn düzelecektir inşallah 🤲🏻🌸
Dmrlmrv amin inşallah
Sudeeozkann benimki hiç bişey demedi 😄 ben kendim araştırdım aynen bende yiyorum
Sudeeozkann aynen valla adam net bi şekilde konuşamıyoda ne bi çözüm nede bi öneri sunmadı bile sadece takip edicez dedi nasıl doktor anlamadım