Smyye1B Aydan9593 Ayza, Canan, Hazan , Aydan, Aycan . Uyumlu olabilecek aklıma gelen isimler ama. Ayza favori ismim
Ozge818 Aydan9593 oğlum emir ege Kızıma hamıleyım onada fatma liva koyucaz ama sizin dusundugunuz ısımlere cok uzaklar liva isminin anlamanıda bakabılırsınız yınede sıze uycagınu dusunmuyorum
Aydan9593 Güzel kiz ismi söylrtin bana nolur((( 2 tane kızım olucak. Bir tanesin adı net Cahan olucak. 1 tanesine acil isim bulmam gerek
FlkNaz Aydan9593 cahan ne ilk defa duyuyorum bence başka isim düşünün kulağıma pek hoş gelmedi ağır bi isim
Aydan9593 babyasyanil bende Mihra diyordum Eşim beyenmedi. Delirticek beni sonunda hic bi şey beyenmiyo ya🥺🥺🥺
masall123 babyasyanil kismetse kızım olacak bende Mihra Ada koyacağım çok hoşuma gidiyor Mihra ismi 🥰
Niidos Cahan ne demek ilk kez duydum. Ama Cahan ile uyumlu olarak Nalan geldi aklıma🤭 Handan yine uyumlu olabilir🤔 ama saydığınız isimleri pek hoş bulamadım, birini seçeceksem yine Narin diyebilirim😊
Aydan9593 Kizlar şöyle bizde üçüzler olucak 2 tane kiz, 1 erkek. Erkeyin ismi Seccad olucak. Secde etmek demek. Kizin biri Cahan. Bunlarda eşimle olumluyuz. Amma kizimin bir tanesine ortak noktaya gelemiyoruz malesef(((
Zumzugukodummuzzingillatirim Seccad ve cahan isimlerine evet diyor ama mihra hayır demek… Hepsi birbirinden garip isim. Benimkileri beğenmezsiniz
babyasyanil Aydan9593 ayzayı bende istemiştim benim ismim beyza uyumlu olur diye istemedi gitti asya yı beğendi😅
Bus1-ra İsimler konusunda saygım sonsuz ama bence daha farklı isimler düşünmenizi tercih ederim ilerde isimlerini beğenmeyebilirler , anlamları güzel ama bence yeni doğacak bebeklere vermek için ağır isimler sanki 😊
Aydan9593 Yinede aklinizda olan isimleri yazın lütfen belki bir ortak nokta bula biliriz sizin sayenizde 🥲