Ozgurdidem Kızlar merhaba yarın 7 hafta olucaz ama bende hiçbir belirti yok ya. Varmı benim gibi belirtisi olmayan?
Mrvcldr Ozgurdidem bebimde 6 bitiyor canım ama mahşallh bulantım yok bi his yok 😂 sdce arada krnımın belirli bölgelernde batma oluyo ama çok yeniyiz olmaz tahminimce kontrole 1 ay snra cagırdı doktorum
Gizem_erdag Ozgurdidem ben oyleyim canim 7+5deyim ilk qebeliqim kurtajla sonuclandi kalbi durdu bebeqimi kaybettim suanda hic bir belirtim yok ani halsizlikler haric oncedende yasardim ama kansizlikdan dolayi yarin hastaneye qideceqim kafam cok karisik 😣😣
nzngk Ozgurdidem dua et ki olmasın, miğde ağrısı yanması + halsizlik uyku hali, ne yesem şişkinlik ve nefes darlığı.. kendimi berbat hissediyorum..
Kbrzynp Ozgurdidem 7+1 1haftadir aşırı bulantı var tukenmeye başladım. Mutfağa giremiyorum sürekli öğüruyorum
Ozgurdidem Mrvcldr sonunda kendim gibi birini buldum ya çok şükür benimde ara ara çok az kasık ağrım oluyo anlık hemen geçiyo başkada bişey yok😂
Mrvcldr Ozgurdidem aynen çok ayakta durursam bel ağrım kasık ağrım oluyor ama bebek gelişmediği için hissetmemeiz bence normaldir diye düşünüyorm sağlıkla kucağımıza alırız inş. İstanbuldanmısın
Ozgurdidem Gizem_erdag inşallah güzel haberler verirsin bize. Öncekinde kaç haftalıkken ogrenmistin kalbinin durduğunu canım
nzngk Gizem_erdag bende ilk gebeliğimi öyle yaşadım kalp durması oldu 3. Ay a yaklasırken , 1 sene bekledim bu gebeliğim için şimdi dr coraspirin verdi kan sulandırıcı onu kullanıyorum dr’na sorup snnde kullanmanı tavsiye ederim
Blgnr Benim de 5 haftam bitiyor bugün ilk kez doktora gittim kese görünmedi 🙁 aklıma acabalar takıldı hep
nzngk Blgnr o haftada göbekten görünmüyor, gerekirse şüphen varsa alttan baktır. Korkma banada göremiyorum dedi hemen alttan bakın dedim kesem görüldü 6 haftada da kalp atısını duydum
Blgnr nzngk riskli diye duydum çok başlarda alttan baktırmak onun İçin istemedim 2 hafta bekleyeceğim mecbur
nzngk Blgnr canım riskli değil korkma dr bana hurafelere inanma diye kızdı bile, çok şükür de hicbirşey olmadı. Dr’dan iyi bilicek halimiz yok. Düşücek bebek herzaman düşer zaten, bahanelere gerek yok 😌