minik-anne2323 Kızlar 19+3 haftalık gebeyim ocean mummy kullanıyorum ama yeme konusuna gelince hiç iştahım yok canım bişey istemiyor durum böyle oluncada yiyemiyorum benim gibi olan var mı bebekler nasıl
Nmt01- minik-anne2323 benimde hiç iştahım yok resmen hayatta kalmak için ve bebek için zorla yiyorum 27.haftamin ortasındayım bir defa bile aşkla yemek yemedim hiç canım birşey istemedi
Zelis97 minik-anne2323 bende başlarda senin gibiydim canım üstüne birde bulantı ve kusma vardı bende. Ama merak etme son 3 ayda açılır iştahın bebekte o dönemlerde daha iyi gelişim sağlıyor zaten
Guzinablaniz1 minik-anne2323 Yediklerinize dikkat etmelisiniz. Anne hamileyken vitamin eksikliği olursa bebekte doğunca vitamin eksikliği oluyor gerçekten 🙏 özellikle demir bakımından zengin yiyecekler tüketin
Adyokisimsiz minik-anne2323 kullanmıyorum birşey, en son 1 ay önce gitmiştim iyiydi aşırı hareketli bebişim yarın gidicem bakalım nedir son durum
minik-anne2323 Nmt01- bebeğin durumu nasıl bende hayatta kalmak için yiyorum bebeğiniz iyidir inşallah
minik-anne2323 Adyokisimsiz iyi bari banada haber etsene merak ettim bu postun altına yazar mısın birde doktora sorar mısın iştihsızlğın bi zararı olur mı bebeğe benim muayene günüme daha var rica etsem sen sorsan
Adyokisimsiz minik-anne2323 canım sormadim ama bebeğimin gelişimi gayet iyi dedi doktor suyu kilosu falan 830 Gr iştahsızlıga rağmen iyi bence