1850 Seyma18 valla boyle örnekler duyunca ıcım rahatlıyor 😊 benım cok sorunlu gectı hamılelegım kanamalarla falan sımdı de vajınadada tekme batma hıssedınce korktum🙄oyuzden sordum teşekkürler
Bittersweet Omernur 20 hafta civari ilk guclu hareketlerini yapiyorlar ya onlari hep kasikta hissediyordum ben de, simdi 33 hafta olduk kasikta anca kafasini oynatirsa hissediyorum geri kalanlar yuksrida😁
deletedmom734 mineeeee genel anlamda bende bol miktarda çeşit çeşit kasık ağrısı oldu canım gebeliğim boyunca doktorum ilerleyen haftalar için kanama su gelmesi düzenli sancı olmadığı sürece normaldir dedi bende çol takmıyorum harala gürele bitirdim sayılır zatwn
Seyma18 1850 rica ederim ne demek 😊 başta bende 2defa kanama yaşadım evdeydim sürekli falan ama geçiyor o günler bozma moralini 😊
ArslanlardanEsra Omernur bende aşağıya vurduğunu hissediyorum dedim bugün doktora oda bebeğin ters durduğunu ayaklarının aşağıda kafasının yukarıda olduğunu ondan öyle hissettiğimi söyledi. 26. Haftamdayım doğuma kadar döner dedi