Emineedrk Minik1Civciv Optimedte nida cannazike gidiyordum gayet ilgili ve güler yüzlü herşeyi sorabiliyordum ben bebeğim doğduğunda da çok ilgilendi
Emineedrk Karbeyazi25 Canım Esraaa 😄 İkiside çok güler yüzlü 9 ay boyunca çok alıştım 40 ım çıksada gitsem diye bekliyorum valla 🤭😀
Karbeyazi25 Emineedrk benimki tugce hemen nida hanımın yan odasında oguzhan beye gidiyorum ben vee en önemlisi şu benim sekreter ile Esra ikiz 😍
Emineedrk Karbeyazi25 Ayy ilk defa denk geliyorum aynı hastaneden biriylee senin doğumun oldu muu , benim ayın 10 unda çıkıyor 😄😄
Minik1Civciv Karbeyazi25 makinesi ultrason kağıdı nasıl bebeğimi düzgün göremedim bi türlü. Ve muayene ücreti nedir. Cinsiyet ne dedim küçük dedi 13+5 tahmin etti ama bilmiyorum.
Karbeyazi25 Emineedrk ayyy bende ayın 10 unda gidicemmm😍😍 doğum haziran sonu veya temmuz başı inşallah
Eceselo1759 Minik1Civciv Minik1Civciv ilke hanımı deneseydiniz keşke daha önce de konuşmuştuk Diye hatırlıyorum sizinle ilke hanıma genelde çok soğuk diyorlar ama aksine şeker gibi doktor ve çok ilgili istediğim her saatte istediğim her soruyu sorabiliyorum anında cevaplıyor ben çok memnunum ilke hanımdan denemenizi tavsiye ederim
Karbeyazi25 Minik1Civciv himm evet egemende devletten tayin oldu bende bekarken kapaklidaydim hangi mahallesindesin
Minik1Civciv Yaz_mina ya Sezer bey yoktu. Devlet kanama alanı var deyince nurdan yanım vardı direk ona gittim. Bekleyemedim yarını.
Karbeyazi25 Minik1Civciv himm anladım eğer optimed Oğuzhan beye gitmek istersen ben ayın 10 unda gidicem pespese randevu saati alıp aynı anda girebiliriz muayeneye yanliz kalmazsin
Karbeyazi25 Minik1Civciv 500 ayda Bi gidiyorum ben ama doğum zamanım yakinlssiyor sık sık giderim artık