sevdaaa23 Sahnedekimadam ay bende pirilam kullanıyorum akşam yatarken 2 tane iciom ama yine bulanıyor yine bulanıyor gecmek bilmiyor 😢
Sahnedekimadam sevdaaa23 Sabah öğle akşam tok kullanmayı dene canım, dediğin gibi bana da etki etmedi
MMad Silvermoon günde bi tane içiyordum zaten ama siz bi kaç kere içmek isterseniz sodanın kapağını açtığınız gibi biraz bardağa koyup kapağı ğstğne ittirip takın asiti kalır bi kaç saat sonra kalanıyla tekrar yaparsınız zaten tuz ve limon koyunca da asiti gidiyor ondan bi kaç parça şeklinde çay bardağına koyup bi şişeyi içebilirsiniz
Ao526- Silvermoon Ekşi meyve, galeta , ayran vs ile geçirmeyi çalıştım ama hep Kısa süreliydi. Devamı geldi 🥲 Doktorum Prilam dr ilacını yazdı hayat kalitem öyle yerine geldi 😂 23+2 oldum hala kullanmaya devam 😬 Bulantılarımın azalmaya niyeti yok gibi
Sahnedekimadam sevdaaa23 Ben hapa 7.haftada başladım 12.haftada bıraktım tamamen bitti şuan 30.haftadayız☺️💜
sevdaaa23 Sahnedekimadam ay maşallah ne güzel bitmiş ve doğumunda az kalmış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲
giezemss-1 Silvermoon zeytin deneyin benim hiçbir şey çare olmamıştı ne peynir ne tuz ekmek su dahi içemiyordum midemin bulantısından zeytine de alerjim var ama aşırı rahatlatıyordu midemi hala gece uyandığımda arada mide bulantım olur atarım iki üç zeytin ağzıma
Ikioglusannesi Silvermoon ayva elma gibi lifli gıdalar hafifletiyo ve ferah yiyecekler Nane salatalik yogurt
crazymommy Limonlu su ve tuzlu krakerle hayata döndüm çok kötüydüm şimdi 2 saattr bir tuzlu krakerle limonlu su içiyorum mide bulantım sıfıra yaklaştı
aysenur30a Silvermoon ah ya benim de 10+5. Ölüyorum mide bulantısından. 6. Haftada başladı bitmek bilmiyor. Zofer diye bir ilaç var doktor verdi o biraz iyi geliyor tavsiye ederim
Silvermoon aysenur30a ben yurtdışındayım. İlaçlara ulaşamıyorum 😔 size iyi gelmesine çok sevindim 💖🙏🏻