Kediler 13+4′te doktorum kız demişti, çıkıntı falan yoktu. 24′teyim, doktorum hala kız diyor. Daha da değişmez inşallah 🌸
Maide-44 mirlerinannesi bize de yüzde seksen erkek diyip sonrasında kız dediler şuan 22+5 olduk detaylı ultrason da netleşeceğiz ALLAH’ın izniyle 💐💐💐
Kbst mirlerinannesi ben de ikili taramada çıkıntı görmüştüm ama doktor belli değil demişti 17 de erkek dedi 🤗 gönlünüze göre hayırlısı olsunn
Engineer_mom23 Maide-44 bakalım bizde de aynı durum olacak mı 🤣geçen cuma 14. Haftada gittim başka bir doktora sırtı dönüktü. Cinsiyetini göremedi. Cmts 16. Haftada olcaz bakalım gözükecek mi 🤣
Habibee1 Engineer_mom23 >!!< 1 ay sonra gel dediği için 2 haftamız daha var ama başka bi doktora gitme fikride aklımdan çıkmıyo 😅
YFY Ayy çok yazmayı sevmiyorum aslında daha çok takipçiyim ama dayanamadım😄 oğlumun yanlış hatırlamıyorsam 16. Hafta ultrasonu. Gayet net bir pipi😄 şimdi 2.ye hamileyim 7 haftalık dua edin de sağlıklı bir de kızım olsun hamilelerin duası kabul olur inşallah❤️
Denizinci bsraa16 aa evet Salı günü öğrendik kontrolde . Net gösterdi pipiyi 😂🫶 oğlumuz olacak nasipse 💙💙
Gizemmiray35 mirlerinannesi 12 haftadamda çıkıntı var erkeğe benziyor dedi 16. haftamda çıkıntı var erkek dedi sonuç kız😂😂detaylıda netleşti kızmış
Byzguclu mirlerinannesi bizimde tam olarak 12. Haftada aynısı oldu hatta o çıkıntıyı doktorla birlikte gördük. Bie hafta sonra sanırım bebeğimin pozisyonu el vermediği için göremediğini söyledi doktorum daha erken dedi kız olabilir dedi ama ben erkek diyordum içimden. Nitekim öyle oldu 17. Haftada erkek olduğu doğrulandı 🥰
Minikkoalam11 mirlerinannesi 12,13. Haftada doktorum bizde de çıkıntı var demişti emin olmak üçin 16.haftada gitmiştim tekrar erkek olduğunu öğrenmiştik