Karbeyazi25 Mihrimahvuslat ilk gebeligimde yoktu bunda da sadece tokluk baktırdım 111 çıkınca yükleme yaptırma gereksimj duymadım o gün hamur isi kahvaltı yapıp üstüne çikolata yiyip.gitmistim kan vermeye😘😘😘
Bet1 Busel yayla çorbası, yeşil fasulye, tavuk pilav salata var bide bayram baklavası kalmışti az bir şey 😂
Zeynepp054 Busel Taze fasulyeyi cok severim ya sende yap 😀 ben yemekleri biraz fazla yapıyorum bebişle 2 gün yiyoruz 😅
Busel motherlion01 kiz ahaha ben bayramda bu taktiği uyguladim arefeden beri evde yemek pismiyor bugüne artık dedim pişirelim 😂
Busel Karbeyazi25 yok kuzum öyle şeyler doğuma az kaldı normal doğum bekliyoruz karbonhidrat daha az yiyorum bu ara ondan😂
yinehamile Busel kizim gece 4′e kadar uyumayınca geceden bugün için mantar sote ve pilav yapmıştım, yemeğim hazır yanına birde salata yaparım. Tabi şeker çıktığı için pilavı eşim ve kızım için yaptım. Bana salata ve mantar.
Siracinannesi Busel tavuk haşlayıp oğluşum için şehriyeli tavuk çorbası yapacağım 😂 yanına fırında soslu tavuk kanat ve nohutlu bulgur pilavı ve salaata yapacağım hatta başladım bile yapmaya 😂
Kumru_6694 Valla bnm eşim bgn evde yok vardiyada tekim ne yapsam diye düşünüyorum cnmda pek bişi istemiyor bulantım yeni geçti tuzlu puaça mı yapsam acaba 🤷