Busel Her gün aynı dert menuleriniz neler hiç bir şeye daha karar veremedim sadece soğuk çorba yapmak var aklımda buz gibi😅
Busel kahvesever__ afiyet olsun canım valla ne kadar hafif şey varsa onu yemek istiyor canım doğum yakın diye herhalde havalarda ısındı ya
Zeynepp054 Busel Taze fasulyeyi cok severim ya sende yap 😀 ben yemekleri biraz fazla yapıyorum bebişle 2 gün yiyoruz 😅
Busel kahvesever__ valla önüme soğuk su koy yemek istemem🤣 1 haftadır sıkıldım bunaldım havadan yemeden icmeden
Karbeyazi25 Busel eşim ve oğlum hamsi yicek bende tam ekmek arası patates kızartması ketçap yapıp yicem canım çekti 🙈🙈🙈🙈🙈
Mihrimahvuslat Busel kendime kabak yemeği yapacam eşimde canım istemiyor dedi trileçe yapmıştım geçenlerde iki dilim kaldı çayla onu yiyecem yeter dedi bugün pek bir yemek derdim yok🤣
Karbeyazi25 Mihrimahvuslat ahahah aserdim kız ne edeyim her çarşıya gittiğinde tam ekmek döner yiyen kişiyim ben pattis mi yiyemicem🙄🙄🙄
motherlion01 Busel düşündüm düşündüm yemek bulamadım bugünü kaynanamda geçirmeye karar verdim işin içinden çıkamayınca ben 😂😂😂😂😂😂
Busel motherlion01 kiz ahaha ben bayramda bu taktiği uyguladim arefeden beri evde yemek pismiyor bugüne artık dedim pişirelim 😂
Karbeyazi25 Mihrimahvuslat ilk gebeligimde yoktu bunda da sadece tokluk baktırdım 111 çıkınca yükleme yaptırma gereksimj duymadım o gün hamur isi kahvaltı yapıp üstüne çikolata yiyip.gitmistim kan vermeye😘😘😘