AlmilaninAnnesiii Sersel_15 Yaaa Sebahattin hocaya hala gidiyoruz biz dün göründüm en son. Şehir hastanesinde de Mehmet sirvanci ve yaşar Kansu hangisine randevu bulursam gidiyorum. Uzun ömürlü olsun sağlıklı olsun inşallah bebeğin ❤️ nasıl başladı doğumun anlatır mısın biraz.. Dünden beri sancı çekiyorum ağrılarım var. Nst de de çıktı ama açıklığa da bakilmadi bişey de söylenmedi haftaya gel dediler sadece
Sersel_15 AlmilaninAnnesiii canım benim gece suyum geldi 39. Haftada saat 3 de suyum geldi 4 buçukta hastaneye gittim şehir hastanesine acilde açılmam yoktu doğumhaneye yürüterek gittim tabi ara ara sancım oluyordu doğumhaneye çıkınca 4 buçuk santim açılmam olmuş hemen doğuma aldılar 5 buçuk gibi girdim 06:07 de doğurdum beni zorlayan dikişlerim oldu yırtılmam çok oldu etim sert olduğu için o kadar şükür öyle böyle doğum oluyor hiç korkma Allah yardım ediyor içini ferah tut
Tugceasel21 AlmilaninAnnesiii merhaba canim bende balikesir toygar mahallesinde oturuyorum 23 gun once dogum yaptim sehir hastanesinde 2.dogumum bir kizim var 21 aylik doktorum mehmet sirvanciydi gayet memnundum 🥰🥰
AlmilaninAnnesiii Tugceasel21 Nasıl geçti nasıl başladı peki? Bide şehir hastanesi nasıl odaları dogumhanesi vs
Tugceasel21 AlmilaninAnnesiii 1cm aciklikla gittim öğlen 11 de gittim suni sanciya 5 kadar anca dogumum oldu dogumhanesi tek odali yatak falan iyi lavabosu ve banyosu bir yatagi falan ilgililer servisler 2 yatakli
AlmilaninAnnesiii Tugceasel21 Çok sevindim bunu duymama.. peki hastane çantasında en çok ihtiyacınız olan şeyler nelerdi. Mutlaka al diyebilecegin bişey varmı? Bide bebek için sadece hastane çıkışı mı isteniyor tulum vs versem giydirirler mi?
Tugceasel21 AlmilaninAnnesiii Bilmiyorum tulum versen giydirirler mi ama bence hastane cikisi giydir normal dogumsa fazla bisey koymana gerek yok bezi kiyafeti kendine pijama koy depend koy cok kolaylik oluyor kanaman icin
AlmilaninAnnesiii Tugceasel21 Anladım canım çok teşekkür ederim dikkate alicam bunları son haftalardayiz bizde bakalım. Ayrıca çatı muayenesi oldun mu şehir de
Brsksoal234 Detaylı ultrasonda Oğuz beye gittim Edremit’te bir sıkıntı yok dedi normalde yavuz bey ve erdem beye gidiyorum onlarda sıkıntı yok dedi ama Nuh bey 35 ci haftadayım bebek biraz büyük dedi sizce sıkıntı olur mu ilk hamileliğim biraz panik oldum ama
AlmilaninAnnesiii Tugceasel21 Kaçıncı hafta şehir hastanesinde çatı muayenesi yapıyorlar acaba? Yani kaçıncı haftada doğuma gitmiş oldun? 37+5 henüz bize yapılmadı vakti var heralde
AlmilaninAnnesiii Sersel_15 cok şükür güzel bı doğum yapmışsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla büyüt bebeğini❤️
Sumeyye-88 Detaylı randevu için üniversite de normal kadın doğum olarak mı aldınız, yoksa perinotolojiye mi sira aldınız kızlar
AlmilaninAnnesiii Sumeyye-88 Normal kadın doğum olarak almıştım ben. Oradaki kadın dogumcular ayriyeten perinatoloji uzmanı diye biliyorum