beyzacmvrc tugcedoganay1 olmaz mı 😅 içini kavurarak yaparımm salçası ve sogani bol olmali. zeytinyağı sumak limon koyarım içine birde nar ekşisi efsane olur iç harcı. İçine salçasını az koyanlarin ve bide tarçın kuru üzüm falan koyanlarinkini asla sevemiyorum🥴
[silindi] tugcedoganay1 ben kara lahanaciyim karadeniz usulu uzum sarmasina 1x hayran kaldim onu da ikeada yedim😅
Sila66 tugcedoganay1 bulgur ıle yaparız bız tokatlıyım tokat sarması😂 ıcıne mercımek maydonoz salca sararız 🤤🤤 nasıl sarmısım 🤣
Sila66 [silindi] bende karalahanaya bayılırım 🤤🤤 severek sararım yengem gecen getırmıstı kendımı durduramıyorum yemekten 😂😂 dolaba sardırıp koyucam doguma
Syma_07 Sila66 ayy sizin oranin yaprağı çok güzel geçen sene hediye gelmişti bu sene sardık çok güzeldi mükemmel sarmissin bu arada 😂
[silindi] Sila66 hem cok lezzetli hem sarmasi da cok kolay canim cekti oruculuyum kazalarima basladim hemen cunki cok kazam var bence sarmayi hak ediyorum bu hafta saricam kendime🤩
Sila66 Mihrimahvuslat vallamı 😂 basılmıs mı bız basılmıs almıyoruz 😂 ya kendımız basarız ya da taze sararız yenı cıkıyor yapraklar suan kucuk pazara gelır yakında
Mihrimahvuslat Sila66 bizim buraya öyle taze yaprak gelmiyor maalesef Allah affetsin kocaman kocaman yapraklar kart bide😵💫 maksat yaprak sarması yiyelim diye alıyorum onları da Manisa’nın yaprağı geliyor bu tarafa ve hiç güzel değil 🥴
Bet1 tugcedoganay1 kesinlikle soğanı bol olmalı ve yeşillik çok yakışıyor içine. Birde nar ekşisi mutlaka eklerim ben genelde pirinç ve bulguru karıştırarak yapıyorum göz kararı. Pişirirken de az az su ve üstten güzelce bastırmak lazım kısık ateşte pişecek mutlaka
Mihrimahvuslat tugcedoganay1 bu tarafa gelmiyor maalesef Bime gelmişken alayım dedim. Manisa tarafından yaprak geliyor onlar da çok büyük ve kart oluyor