2prensesannesiiii Dr antibiyotik verdi ama geçmedi idrar yapıyorum lavabodan çıkıyorum işimi bitirip çıkıyorum sonra işer gibi tekrar sümüksü sarı bi akıntı geliyor bıktım artık valla ya öf geçmedi galiba enfeksiyon yaşayan varsa bu durumla nasıl baş etti ?
mucizem___ 2prensesannesiiii o akıntı hic bitmez arkadaşım hic kafanı takma bu haftalardan sonra da antibiyotik kullanma 35 haftalık oldum bu gün tam o akıntı bende coook uzun süredir var mantar enfeksiyonum da cıktı idrar yolu enfeksiyonum da şükür gecirdim bitti enfeksiyonlar ama akıntı devam dogum yaklaştıkca daha sık olacak
Demmet 2prensesannesiiii o akintilar bende hamileliğimin başindan beri var nefret geldi ama yapacak bisey yok kokusuz ve yeşil olmadiği sürece panik yapmaya gerek yok diye biliyorum doğum yapmiş arkadaslarimda böyle soylüyor , ebe bana günlük ped kullanabileceğimi söyledi zaten saat başı tuvalette oldugumuz içinde uzun süre kalmiyor günlük pedlerde
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Ben iç camasiru için makine çalıştırır oldum aşkoo🤣🤣ah doguraydik bı Deprasyon başlangıcı olcak yoksa Zivanadan cikcam🤣🤣
Deletedmom_116 2prensesannesiiii bı çözüm yok bebeğim ona malesef Çoğalır dahada Doguracaz ya 🤣Ped köy dicem pek guvenmiyorum Bebişe enfeksiyon kaptırır belki Ama kalın ic çamaşırı giy Az rahat et başka çözüm yok😥
2prensesannesiiii Deletedmom_116 günlük pet yetiştiremiyorum bende ya batıyor hemen az kaldı neyseki mayıs ortası gelir hanfendi inşallah 🙏🏻 🥰
Btlabk Deletedmom_116 +1 bende iç camasırlarım için makine çalıştırıyorum😂 evdeki camasırları ona göre ayarlıyorum yıkanmaktan ve kilo almaktan parçalandı iç camasırlarım dogumdan sonra atıcam hepsini
Deletedmom_116 2prensesannesiiii inşallah ♥️🥺Az kalmış ya Rüyamda Doguruyodum çok kolay doğumum oluyodu kız bebeğim oluyodu Ama bı gorcne tonton bişi 🤣🤣Beşiği zorluyo falan Kendi kendine uyuyo ama ağrısız doğum oldu bakalım gerçekte nasıl olcak
Deletedmom_116 2prensesannesiiii ped normaldede onerilmiyo kuzum bebiş yokken yani Enfeksiyona yol aciyomuş Bı tane var Özel uretiliyo Adını unuttum baya pahalı eğer kullanabilirsin o daha iyi olur Yada dediğim gibi kalın İc çamaşırı giy Ped zarra verebilir
2prensesannesiiii Deletedmom_116 hahhahshs kız her şeyin tersini görmüş olmayasın hayır olsun inşallah gördüğün gibi bi doğumun olur bebenin cinsiyeti hariç 🥰🙏🏻
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Ya nasıl oldu bilmiyorum hiç aklımda yoktu bile Ama bı gördüm öyle 🤣🤣Ne bilim degisik oldum bı an tonton bı kız 🤣Oğluşum galiba tonton olcak
2prensesannesiiii Deletedmom_116 ben çoktan girdim az önce ne oldu bana ya😔 gözüm karardı başım döndü aydınlandı 2 2 gördüm her şeyi göz altımda da ağırlık oldu mucizem___ @Demmet
2prensesannesiiii Demmet alttaki postumu okur musunuz druma direk yazdım aradım fakat ulaşamayınca yazdım
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Ben gormim diye zorluyorum kendimi ama geliyo gelmekte olan 😒aman dikkat et asko
mucizem___ 2prensesannesiiii kac haftalık sın arkadaşım bu gün bende cok fenayım böyle devam ederse acile gidecek gibiyim karnımda Bi sızı inceden adet sancısı mide bulantısı fenayım fena