Egelikiz Canım ben burdan bir gebenin günlüğü testini ve jelini almıştım geçen ay olmadı ama bu ay yine aldım bir umut işte biraz pahalı ama düşünürsün belki diye paylaşayım dedim 😉 InsaAllah sende hayırlı güzel haberler alırsın 🤲🏻😍
Fatimanur Egelikiz teşekkür ederim canım ben bir Gebenin günlüğüne yazmıştım bir kadının adını vermişti o daha getirmedim demişti alamamıştım bu sayfaya yazarım ☺️tekrar teşekkür ederim
Egelikiz Fatimanur Aminnn canım 🤲🏻❤️❤️ Burda malesef hiç güzel ilgilenmiyorlar ya ben trdede gidiyom izne gittiğimde 😉
Fatimanur NeclaMecitoglu aralık ayında 18 gün geçikmem olmuştu onda kontrole gitmiştim rahim duvarın kalın demişti ya adet olacan yada hamilesin demişti kanda negativ çıkmıştı ondan sonra kontrol etti herşey çok iyi demişti ama bende tiroid var onu demiştim onun bir zararı olmaz demişti daha küçük olduğu için tiroid zaman lazım demişti stress yapmaman gerek demişti öyle ama eşimle beraber gitmek istiyorum en kısa zamanda
NeclaMecitoglu Fatimanur burda zaten hiç birşey vermiyolar bende troit türkiyede aldım buraya geldim ısrarlar yazdrdım tiroit de çok önemli burdaki doktorlardan memnun degilim bende benim başımdan kötü hamilelik geçti şuan araştırdm piskolojik olarak çok iyi dalında hamilelik ve sorunlar için doktor görümcem buldu ona gidicem benim sorunum farklı ama Senin adet düznleyici birşeyler de o zaman kullanman lagzım
Fatimanur NeclaMecitoglu aynen genel doktorlar iyi değil ama ben ev doktoru olarak çok şanslıyım bence benim tiroidi o gördü dedi direk ilaça başla diye yazmıştı ilaç sizede çok geçmiş olsun
Fatimanur Egelikiz maalesef canım şans işi birazda inşllh Allah nasip ederse doğumlarımızda iyi doktorlar denk gelsin inşallah ☺️
Fatimanur Dolphin16 bende dün birtane buldum aldım uygulamasıda varmış testin bugünde adetim başladı inşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberleri alırız ☺️
Dolphin16 Fatimanur aynen cnm benim aldığımızda uygulaması var testin testini çekip yolluyorsun o sana söküyor yükseldiğini falan