Kpln61 Merhabalar yıldızlı medicalpark hastanesinde renkli ultrason var mı yani kontrol için gittiğinizde 4 boyutlu bebeğin ekran görüntüsünü gösteren kadın doğum doktoru var mı yoksa hep siyah beyazmı sonuçta özel hastane o kadar para veriyoruz
nurayett Kpln61 normal muayeneye gittiğinizde renkli gösteriyor benim doktorum aynur söğüt çok tatlı ilgili biri bide tavsiye ederim
Serpiltrb Ben medicalpark da yaptırdım renkli oluyor gayet güzel yüzünü de görebildik çok detaylı ve çok iyi ilgilendiler tavsiye ederim
Kpln61 Serpiltrb yıldızlıda mı yaptırdınız acaba ücreti ne kadar ne kadar sürüyor ben ilk doğumumda yaptırmıştım ama siyah beyaz hiç memnun kalmadım bana hiç bir şey söylemedi 15 dk falan sürdü çok ağlamıştım 😀
Serpiltrb Evet orda yaptırdım bende trabzonluyum nebahat dr yaptırdım 1200 tl yaptırmıştım memnun kaldım yarım saat incelediler ve detaylı yüzünü de görebilidim benimde 2. Hamileliğim☺️
Kpln61 Serpiltrb anladım canım benim doğum sigortam var para vermiyorum öyle olunca ama renkli ultrason için ek ücret alırşar mı bilmiyorum siyah beyaz olunca almıyolar
Kpln61 Serpiltrb aaa bende öyle kadım başı doğumum olursa kaybetiyorum ama diğer türlü şuan sadece 15 tl veriyorum tahlil falan testlere para ödemiyorum doktorunuz kim
m_ergin aylin-61 doğum süreciniz nasıldı doktordan memnun kaldınızmı 37 haftalığım devlet takipliyim özele geçicem
m_ergin nurayett oradaki diğer kadın doğum doktorları nasıl devlet takipliyim 37 haftalığım aynur hanım nasıl doğum süreci nasıl bebek hakkında bir soru yönelttiğimizde iyi bir şekilde bilgi veriyormu veya diğer detaylı bilgiler veriyormu doğuma giriyormu