mucizem___ ceylangokce_05 ben pek dikkat etmiyorum ama saglıksız beslenmemeye calışıyorum et süt tüketiyorum genel de meyve yaz meyveleri cıktı haliyle muz kilo yapıyor mesela her gün mutlaka ye haşlanmış yumurta ye bunlara dikkat edersen mutlaka 3 kg olur diye düşünüyorum
ceylangokce_05 mucizem___ muzu da hamilelikten önce hiç yemezdim şimdi mecburen yiyorum yumurtayı severek yiyorum süt yoğurt midemi inanılmaz yakıyor ekşitiyor pek yiyemiyorum maalesef ama 15 daha ağırlık versem iyi olacak
Tanembebek5 selinsmother aldığım kıyafetleri düşünüyorum inşallah olur dar gelmez hemen giysin 1 2 ay bari 😁 aman sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımız önemli olan o 😍🥰
ceylangokce_05 selinsmother benim diğer ikisi de biri 2880 biri 2500 doğdu buda aynı civarda olur diye düşünüyorum zaten kendim de kilo qlamadim 4 kilo almışım 35 haftada bebek nasil alsın ki 🥲
1anne2bebek__ Mhtpflz maşallah maşallah sağlıkla gelsin bir avazda inşallah. Muhtemelen ben gidince beni de nstye koyacak. Ay başında gideceğim. İlaçlarımı da daha vermeyecek sadece kan ilacına devam edeceğiz demişti son gitmemde
Mhtpflz 1anne2bebek__ hayırlısı canım az kaldı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah senin normal mı olacak sezeryan mı
egesmommy Tanembebek5 ben doktordan çıktım bizim ki 3050 gram geldi nst ye gircez şimdi açıklıkta yokmuş bir hafta doğurmazsın dedi 😂
Tanembebek5 egesmommy ben de önce nst ye geldim kalabalıktı. Sonra muayene ye giricem bakalım sağlıklı olsun da aman 😍