Tanembebek5 egesmommy aynı ya sorma valla 4 e randevu zor buldum bayram sonrası epey kalabalık 😅 önce nst ye giricem sonra yanına giderim artık doktorun 🤭
egesmommy Tanembebek5 ben doktordan çıktım bizim ki 3050 gram geldi nst ye gircez şimdi açıklıkta yokmuş bir hafta doğurmazsın dedi 😂
Tanembebek5 Balbebek012 aynen doktorda bırak hemen dedi 🤣🤣🤣 tabi ben bunları doktoruma söyleyene kadar bizimki aldı başını gitti 🤭😁 napalım artık sonlara doğru dikkat ediyorum 😅
mucizem___ Tanembebek5 ben de geçtimiz hafta kendimi 33 haftalık bilerek gittim arkadaşım bebeğimin kilosu 2 kg 300 gram cıktı 34+1 e attı doktorum şimdi tam 35 haftalık oldum 2.5 kg olmuştur belki de karnım bir agırlaştı fenayım
Tanembebek5 selinsmother bana 32+2 de 2 hafta ilerde demişti 2500 gr ken. Ben 40 ı görmem sanırım sezeryan düşündüğüm için 38 39 da 4.e yakın olurum kesin 😅
selinsmother Tanembebek5 evet sezeryana giricekseniz 38-39 da alıyolar o zamana da 4 olur sizin 🙂 tabi yanılmıyorsa ultrason
Tanembebek5 selinsmother inşallah yanılır yaa 😁 oğlumun adı tosun kalacak valla severken bile şimdi öyle seviyorum 😅😍🧿
mucizem___ ceylangokce_05 ben pek dikkat etmiyorum ama saglıksız beslenmemeye calışıyorum et süt tüketiyorum genel de meyve yaz meyveleri cıktı haliyle muz kilo yapıyor mesela her gün mutlaka ye haşlanmış yumurta ye bunlara dikkat edersen mutlaka 3 kg olur diye düşünüyorum