29 haftalik gebeyim daha henuz 2 kilo almistim ramazanda oruc tuttum 1.5 kilo geri vermisim benden mi gitti bebekten mi bilmiyorum ama😂😂 insallah benden gitmistir

1. Haftadayim 5 buçuk kilo almışım 🙄 ona rağmen bebegiminn göbuslu olacağı söyleniyor 😃

Akgnedda Ya ne güzel, bende hep 7-8 kg ile hamileliği tamamlarım diye düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı 🥲🥲

Miniminiben 29. Haftada kontrole gittik 1300kg çıktı bebek. Eşim tutturdu sen yemiyorsun bebek az kilo almış(halbuki ideal kg) 😂😂 Ben yemiyorumda havadan mı gelmiş 13 kg 🤣
      Tabi önceliğimiz sağlıklı olmaları 🫶🏻

Daisy0000 çok kalorili besleniyor olabilirsin canım vücut normalden daha yavaş midede tutuyor yiyecekleri bebek için. Kendine bı liste yap beyaz değil tam buğday tüket yürüyüş yap arada bol su iç . Benim diğer gebelikte şeker çıktı diyet yaptimti 28 den sonra hiç kilo almadım bebek aldı. Bunda nasıl olacak bakalım. 🙂 Normalin üstünde yemiyrm

Daisy0000 bende 64le hamile kaldim suan 78 kiloyum , 14kilo almisim. Ama asla belli olmuyor normalde 5 kg alsam cok belli olurdu simdi 15 kg belli olmuyor nerdeyse gobek var iste o da bebek var yani icinde 😁
      Ben her dk yiyorum gece ozellikle cok yerim, ekmek zaten fena.. kahve de cok icerim sekerli bide ne bilim ins almam bende bgun 30 haftalik oldum. Bakalim gorecegiz 30dan sonra daha mi yavaslyr kilo alimi daha mi artiyor ama zaten kaldi 2 ay heralde almayiz yaa

Kirmizibalik1 Bende öyle düşünüyordum bu hafta 2 kg almışım 🤣 Ama dediğiniz gibi ilginç bir şekilde kimse 13kg almışsın demez. Hatta her gören ne fit bir hamilelik diyor.Top gibi göbeğim çıktı sadece , tüm vücudum eşit aldı ondan güzel duruyor..

Daisy0000 20 kilo aldim hamileligimde son haftalar haftada 1 kilo aliyordum cok korkuyodum nasil vericem bu kilolari diye dogum yapali 17 gün oldu henüz tartılmaya firsatim olmadi ama göz kararı bi 13 kilo rahat vermisimdir saglikli bi sekilde kilo aliyorsaniz alin gitsin bosverin kendinizi ac birakmayin yiyin 🤣🤣🤣

Bebekler iyi olsunda kilo alinir verilir yeterki canlari sag olsun

Daisy0000 Bende öyleyim nefret ederim kendimi bildim bileli 45 kiloyum bi anda 60 küsürleri görünce psikolojikmen cökmüştüm 😅 ama gidiyor cidden bide ben saglikli besleniyordum cok dikkat ediyordum sonradan kilo kalmasin diye ama haftada 2 gün bokunu cikarircasina abarti aburcubur tüketiyordum (aburcubur baska bi ask benim icin birakamadim onu) 🤣🤣 ona ragmen ben veriyorsam kilo herkes verir bence 😅