_fatmanur0 _Damlamumci_16 ben bu gün sezaryen ile doğum yaptım 🥰 kavuştum oğluma öğlen 12.30 da ❤️darısı inşallah size olsun❤️
_Damlamumci_16 _fatmanur0 ayy maşallah çok sevindim allahım hayırlı etsin Rabbim ömrünü uzun kılsın şuan durumunuz nasıl şuan 🤩 Amin inşallah en kısa zamanda bende bebişimi kucağıma sağlıklı bi şekilde alırım🥰😍😇🤲🏻🤍🧸🌸
_fatmanur0 _Damlamumci_16 kaç gündür uykusuzum hazır olun uykusuzluğa 😀iki günde ayağa kalktım çok bir ameliyat geçirdim. Doktorum falan çok iyiydi. Sadece oğlum emmiyor mama veriyorum sütümü sağıp veriyorum onun dışında iyiyiz 🥰
_Damlamumci_16 _fatmanur0 ayyy bende doğurmak istıyorum artık😅 şimdi tekmeleniyo içimden diyorum bu gece keske doğursam diye
_Damlamumci_16 _fatmanur0 amin inşallah 🙏 ayy ben hala daha doğuramadım 40. Haftama giriyorum sadece altta baskı hissediyorum arada batma oluyor nişanım da gelmedi suyumda 🤦🏼♀️😞
_Damlamumci_16 _fatmanur0 inşallah yaaa 🤲🏻 bende burda normal doğum hikayemi paylaşırım sizinle ne zaman gelecek o günler 😢🤲🏻
_Damlamumci_16 _fatmanur0 yoruluyorum baya arada cıkıyorum gezıyorum esimle ayy bi doğsaaydı diyorum çoğu kez evim uzak oldugu için annemdeyim ve 40ım cıkana kadarda annemlerde kalacagım🤦🏼♀️ (bu arada annemden yana sıkıntım yok)
Eluf ftm_20 bende bugün gittm acilma yok sanci var haftaya gel dedi şuan 38.3 ama utresyona da 37.2 çıkıyor normal dogum ağrım var bel kasik